Prins Charles og Camilla-pigen sagde idag JA til hinanden i den engelske kirke, efter at ha sagt det på rådhuset. Kirkens krav for at velsigne var en væmmelig omgang gabestok, som jeg indtil videre ikke har set mage til siden før reformationen.
Alle ved, at de to har haft en del sexuelt samvær gennem årene – de har åbent sagt det. Nu har de så fået hinanden, og det ville de gerne ha guds åsyn på.
Nu har vorherre det normalt sådan, at alle er velkomne. Syndsforladelse kan selv Peter Lundin få – hvis han beder om den. Normalt sker noget sådant i en fællesbøn, hvor man ikke engang behøver at sige noget selv.

Men idag så vi er frygteligt skue, da de to nygifte knælede ydmygt ned foran præsten, bøjede hovederne og sagde undskyld for alt det frygtelige de havde gjort.

Hvis det virkelig var kirkens krav, så havde jeg valgt at blive på rådhuset.

Mage til pinlig kirkelig handling skal man.. nå ja… gudskelov til England for at finde. Det var stift, konservativt og oldgammel tankegang.

Man spørger om det engelske kongehus kan forny sig – men med den kirke i samfundet må jeg sige, at jeg ikke lige synes det er kongehuset der ligger lige for at være blandt de første til en ombygning.

LÆS OGSÅ:
Ole Stephensen - mindeord

Tillykke – og lev vel.

Tidligere artikelPaven klappet til hvile
Næste artikelBrian: TV2 er ikke en sejr!!!!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here