I 2012 var hitbangerne Westlife på afskedstour, som bl.a. bragte dem forbi Croke Stadium i Dublin. Her gav kvartetten en legendarisk koncert, som satte punktum for en historisk og ganske og nærmest uhørt glorværdig karriere. Det punktum er nu visket ud. Westlife er gendannet og spiller d. 3. juli kl. 19:30 den eneste danske sommerkoncert på årets Nibe Festival

En enorm singlemaskine

Westlife har igennem karrieren produceret et massivt antal singler, hvor intet mindre end 14 stk. har ramt førstepladsen på den engelske chart. Det er faktisk kun The Beatles og Elvis Presley, som har præsteret bedre.

Blandt singlerne kan fremhæves ”If I Let You Go”, ”Flying Without Wings”, ”Fool Again”, ”Unbreakable” – og udødelige covers som ”Uptown Girl”, ”Against All Odds”, som jo er en duet med Mariah Carey, ”The Rose” og vanvittigt smukke ”You Raise Me Up”

”Det her er altså numre, som kommer til at klæde vores smukke skov onsdag d. 3. juli”, udtaler festivalleder Peter Møller Madsen.

The Twenty Tour

Gendannelsen fejres med ”The Twenty Tour”, som i løbet af maj, juni og juli bringer Westlife rundt på en omfattende tour på de helt store scener i Storbritannien og Irland. Da billetsalget til ”The Twenty Tour” blev sat i gang, solgte kvartetten imponerende 400.000 billetter på de første 48 timer. Nibe Festival er i øvrigt kilet ind imellem to koncerter i Cardiff og to gange højborg – altså Croke Stadium.

LÆS OGSÅ:
Vi holder jul i Gammelby!

Et ultimativt hovednavn i Nibe

”Westlife”, som lige nu er superaktuelle med singlen ”Hello My Love” – som Ed Sheeran i øvrigt har skrevet til og produceret for kvartetten – er helt sikkert et bulls eye-hovednavn i Nibe”, udtaler festivalleder Peter Møller Madsen og fortsætter: ”De kan netop det, et hovednavn skal kunne i Nibe, nemlig samle publikummet og lave fest og fællessang. At Westlife så ovenikøbet er gendannet, og samtidig fejrer 20-års jubilæum på deres sommertour, er bare en kæmpe gave oveni”.

Tidligere artikelHALDANS HOKUS POKUS
Næste artikelMENINGSFYLDTE MORSOMHEDER PÅ NØRREBRO TEATER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here