Det er nu spændende at følge Danmarks Radio denne aften. Vi fejrer med pomp og pragt er skattefradrag, som kun er de færreste forundt. Man skal være ganske rig for at kunne slippe for at betale skat. Men lad os da endelig deltage i festen og se nærmere på huset.

Indeni ser det da pænt ud. Ægte 24 karats bladguld på loftet og ahorntræ på en rund skal, der rummer nogle scener der kan drøne og og ned og rundt og frem og tilbage. Et hus, der rummer det første tag i verden, der skal beskyttes af tyverialarmer.

Jamen jeg ønsker da Kjøwenhavn tillykke med deres andet hus der kan rumme opera, nu kan alle på fyn og i Jylland blive tvunget til at tage et valg mellem hele TO steder når vi skal se hvad vores skattekroner er endt med mod øst.

Set udefra skal vi vist også prise os lykkelige for at det ikke kom til at ligge og skæmme for f.eks. Ribe domkirke, som det nu ligger og skæmmer Amalienborg. Rytterstatuen på vej væk, med røven til operaen i vild galop. Det hører vel med, at hesten valgte retning INDEN de begyndte at synge.

To en halv milliard har det kostet. 2.500.000.000 kroner! Det er dælme mange nuller.

For den pris kunne vi kystsikre alle verdens kyster med varslingssystemer eller fodre den fattigste del af verden, men lad os nu bare synge lidt på Holsem istedet.

LÆS OGSÅ:
FORLÆNG SKOLEDAGEN!

Hvis jeg en dag bliver rig, så vil jeg også ha fradrag. jeg vil give staten et spillested, hvor rockmusikken og andre ting for de unge er i højsædet. Der skal være fire snuskede værtshuse, der skal kunne dreje rundt, så gæsterne altid er tæt på en taxa hjem.

Jeg tvivler ganske meget på at indvielsen vil få de samme fornemme gæster, må vel nøjes med den del af kongehuset, som plejer at gå til den slags druk-parties.

Hvorfor så negativ? Jamen jeg skrev da tillykke et sted i midten af teksten!

Gjorde jeg ikke?

Tidligere artikelFremsynet at være bagud
Næste artikelHvor er fingeren?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here