STYLECOACH, FORFATTER OG FOREDRAGSHOLDER

Tini Owild er uddannet stylist og Mastercoach. Hun er 47 år, indehaver af virksomheden Stylewise, foredragsholder, forfatter – og så er hun fra maj 2012 fast tilknyttet stylecoach ved Et Cetera Magazine.

Tini Owild startede sin karriere som dekoratør i Magasin på Kgs. Nytorv i København. Hurtigt avancerede hun til en stilling som stylist i virksomhedens selvejede reklamebureau, og her opdagede hun potentialet i at arbejde med at få det optimale frem i menneskers fremtoning. Tini Owild etablerede sig efterfølgende som selvstændig stylist, og beskæftigede sig primært med reklamestyling, annoncer og katalogarbejde. I 2005 åbnede hun op for personlig styling, stadig udelukkende i professionelle sammenhænge, og i den sammenhæng stylede hun politikere, erhvervsfolk og personligheder i den danske underholdningsbranche.

Du er sikkert stødt på Tini Owild tidligere. Hun har blandt andet været tilknyttet Politiken, Urban, Alt For Damerne og Berlingske Tidende som stylist og TV2 som kommentator.

Hun har siden hen taget en Mastercoach uddannelse, og det betyder, at hun – ret unikt i branchen, har den faglige kompetence til at beskæftige sig med ’det hele menneske’. Uddannelsen tog hun i anerkendelse af, at det indre og ydre er hinandens bedste betingelser. Altså, det er svært at se smuk ud, hvis din krop er usund eller dit sind ikke er modtageligt for de nødvendige forandringer.

LÆS OGSÅ:
Tænk på et tal…

”Når du arbejder med mennesker er det nogle andre ting der kommer i spil. Jeg opdagede hurtigt, at når jeg stylede en politiker eller en sangerinde, så var resultatet meget afhængig af den kontakt vi havde og den tilgang jeg mødte mennesket med. Det er en personlig proces at arbejde med din stil – og derfor er det væsentligt, at du som stylist kan imødese eksakt den personlighed du skal arbejde med. Du bliver simpelthen en meget bedre stylist hvis du har den indgangsvinkel til det.”

Jeg tror på, at alle kvinder har en iboende lækkerhedsessens, som blot venter på at blive set, ikke mindst af dem selv.” Min mission er at give alle nøglen til deres eget skatkammer af lækkerhed

Tini Owild fusionerede sine to uddannelser i titlen ’stylecoach’. En stylist med faglige kompetencer inden for personlig udvikling. I dag agerer hun kun i særlige tilfælde personlig stylist, men har fokus på at formidle sin viden via foredrag, kurser og bøger – og så uddanner hun nye stylecoaches på Stylewise Academy.
”Vi har to hold om året og uddannelsen kører nu på 5 år. Til private der gerne vil arbejde med personlige stil, tilbyder vi vores e-kursus, E-stylebootcamp, som vi har haft stor succes med,” fortæller Tini Owild.
Kurset, som man køber sig adgang til via Stylewise website, er en online introduktion til den basale viden og de værktøjer, der er en forudsætning, hvis man gerne vil klæde sig optimalt og være den lækreste udgave af sig selv.

LÆS OGSÅ:
Fatamorgana

”Alle har potentialet til at være lækker. Alle kan fremstå stilsikkert som den bedste udgave af sig selv, siger Tini Owild, man skal bare vide hvordan man gør – og det handler sjældent om at læne sig op af trends, hoppe med på glutenfri-bølgen, eller træne sig manisk til en katalog-krop. Det handler om at lytte til sjæl og krop. Din krop er begavet, og hvis du bare lytter til den, er du langt. Dernæst skal du kende til nogle principper om hvordan man klæder sig, og vigtigst af alt skal du vide hvem du selv er – når vi når til det punkt på kurset, bliver de fleste meget overraskede,” siger Tini Owild. ”Rigtigt mange mennesker kender faktisk ikke deres egen stilkerne,” konstaterer hun.

Tini er selv det smukkeste bevis på sine filosofier – og det mærkelige er, at hun spiser præcis hvad hun vil, også pasta – selvom det ikke er moderne – dyrker sport fordi det er sjovt og klæder sig på efter nogle ret enkle regler. Summen af det, er en kvinde sidst i fyrrene, der hviler i sig selv, har en smuk, veltrænet og sund krop – og hver dag har overskud til at fremstå som den smukkeste udgave af sig selv – uden at skulle underordne sig dogmatiske slankekure og udmattende træningspas.

Tini er forfatter til bestseller-bøgerne “Stylecoaching – 6 trin til din personlige stil” fra forlaget Thaning & Appel samt nyeste udgivelse ’Fra ok til lækker’ i samarbejde med Schwartzkopf. Har du læst dem?

Tini Owild

”Jeg investerer tid i mig selv – og det er det det handler om. Det kræver både tid og engagement, at finde ind til den lækreste udgave af dig selv, men hvis du tænker lidt over, hvad du får ud af det – så er det umagen værd,” siger Tini. Det handler ikke om at dedikere hele livet til en kur eller styrketræne selvom du hader det. Slet ikke.”

LÆS OGSÅ:
Nyt litteratursponsorat skal udbrede danskernes læselyst

Tini Owild vil fremadrettet dele noget af al sin viden med læserne af Et Cetera Magazine, hvor hun vil være tilknyttet som klummeskribent og stylecoach. På hendes sider vil du blive mindet om hvordan du passer bedst på dig selv, fremstår smukkest og sundest – og hvorfor det er en god ide, hvordan du kan finde din nøgle til lækkerhed.

”Jeg vil meget gerne være med til at gøre læserne opmærksomme på, at der ikke skal så meget til. Det handler om at investere lidt tid i sig selv, sætte sig ind i nogle basale regler omkring kropstyper, farver og stilkerne – og så om at behandle sig selv på en måde så både krop og sjæl trives optimalt, siger hun. Det vigtigste er at du selv har lyst til det, og er villig til at tage action. Jeg har desværre ikke en tryllestav som jeg kan svinge, og vupti – så er du top-lækker. Men min overbevisning er, at alle har adgang til lækkerheden, og jeg vil gøre mit for at du kan skrue op for din lækkerhed indefra og ud. Why not?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here