Eneste koncert i Danmark er i Aalborg Kongres & Kultur Center tirsdag den 4. juni. Billetsalget begynder fredag 8. februar kl. 10

 

Den internationale sangerinde og sangskriverlegende, Mariah Carey, har i dag offentliggjort, at hun bringer sin kommende Caution World Tour til Europa, hvor hun indtager den prestigefyldte Royal Albert Hall med 3 koncertaftener i træk. Herefter gør hun stop i Paris, Hamborg, Aalborg, Barcelona, Bordeaux og Amsterdam. Offentliggørelsen kommer som opfølgning på udgivelsen af hendes anmelderroste 15. studiealbum, Caution.

 

Honey B. Fly er det officielle Mariah Carey fan community. Legacy-medlemmer af Honey B. Fly vil være de første til at modtage adgang til billetsalget, som for dem begynder tirsdag 5. februar kl. 10. Fans kan allerede købe et Honey B. Fly Live Pass i dag, hvilket giver dem adgang til det eksklusive Mariah Carey billetsalg, mulighed for at modtage nyhedsbreve fra Mariahcarey.com, særlige tilbud, konkurrencer og et gratis medlemskab til Honey B. Fly – det officielle fancommunity. Fans som allerede er registreret, behøver blot at opgradere deres konto med et Honey B. Fly Live Pass på mariahcarey.com.

Koncerten bliver i sammenligning med de andre indendørs koncerter i Europa intim med plads til kun 2.400 siddende publikummer, hvor de andre indendørs koncertsteder i Dublin, London, Paris, Hamborg, Bordeaux og Amsterdam har kapacitet fra 5.267 og helt op til 17.000 publikummer. Mariah Carey indleder sin Europaturné i 3Arena i Dublin 22. maj.

LÆS OGSÅ:
Kulturmennesket

Eneste stop i Danmark er Aalborg, når Mariah Carey giver koncert 4. juni. Aalborg Kongres & Kultur Center har valgt, at koncerten placeres i huset på den store scene med plads til 2.400 fremfor koncertarenaen Gigantium med plads til 8.000 publikummer, som ofte bruges som spillested til de store internationale bands og navne.

 

Det officielle billetsalg begynder fredag 8. februar kl. 10 på akkc.dk, ticketmaster.dk og livenation.dk og i Aalborg Kongres & Kultur Centers billetkontor tlf. 99355566.

Tidligere artikelSådan går du milliardærens vej
Næste artikelDET ER KØN(T)!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here