Endelig kom valget.
Fogh havde intet andet at gøre, da alle mudrede rundt i alle spørgsmål – og optil en mulig valgtid, bliver alle ord fra folketingets talerstol altid målrettet det faktum, at valget kan komme hvert øjeblik. Så selvfølgelig skulle valget komme. Pressen har vist det lang tid før Fogh åbnede munden på borgen. Og alle har talt om HVAD der er valgets temaer. Mit hovedtema er Dansk Folkeparti!

Om det er Helle eller Fogh er stort set bedøvende ligemeget. Det spændende ligger først der, hvor man vælger et mindre parti til statsministerposten. Jeg ser ingen naturlige valg her, men på den anden side mener jeg heller ikke at Helle er et naturligt valg. Det er for svagt til min smag.

Det spændende er, hvor mange stemmer der flyttes til midten af Dansk Politik, ind til Radikale og Ny Alliance – det er her pressens mikrofoner vil pege. Og jo flere stemmer og mikrofoner jo bedre. Mit valg går denne gang på at få Dansk Folkeparti HELT ud på sidelinien, hvor ingen behøver at lytte til dem, og hvor deres perfide politik kan skrottes. En regering med indflydelse fra DF er en ødelagt regering. Any time!

VENSTRE er det mest DF-liderlige parti, udover DF selv, men alt til venstre for dem er ok stemmer at levere til en bedre fremtid. Konservative vil af med DF, Ny Alliance vil af med DF – og alt i midten og til venstre vil også af med dem.

LÆS OGSÅ:
Folkeskolen og det politiske fatamorgana

Så skal Pa ud af skærmen, så skal stemmen falde på Konservative eller Ny Alliance, og vil man ha Helles tasker på banen, så skal man jo længere ud. Helt derud hvor man ikke kan bunde i overbudspolitik.

I guder hvor bliver det et FEDT valg, elsker denne stemning!

Tidligere artikelKære PET – velkommen til….
Næste artikelGammel presse til fare for Ny Alliance

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here