Den første Egholm Festival er ovre og set udefra er det blevet en succes, på trods af vejret og konkurrence fra blandt andet Stella Polaris og andre musikalske arrangementer i Aalborg.

Tekst og foto: Simon Wedege

En af de optrædende kunstnere er den kun 15-årige Ulrikke Dalhoff fra Skørping, der sidste år vandt Skråens singer-songwriter pris.

“Det har været en rigtig god oplevelse at spille på Egholm Festival. Den er ikke særlig stor, men det er mega hyggeligt. Folk sidder bare og lytter til din musik, mens du står på scenen med udsigt til vandet,” fortæller Ulrikke, som efterhånden har spillet i Aalborg mange gange siden hun vandt prisen.

Med til Egholm Festival havde hun tre helt nye sange, som hun har skrevet til en kommende kortfilm, hvor hun kunne få prøvet dem af foran et publikum.

Ulrikke vandt singer-songwriter prisen lige for næsen af Martin Simonsen, også kendt som Martin fra Nørresundby, der også optrådte på Egholm Festival.

“Det er ikke helt min genre, men jeg synes den er rigtig sjov. Jeg kan godt lide at høre ham spille, fordi der er humor. Jeg har også en yndlingssang ‘Jeg synger som en engel’ som jeg synes er rigtig god,” fortæller Ulrikke, som kun har rosende ord for sin tidligere konkurrent.

LÆS OGSÅ:
Ny Fortnite-bog til de unge: Læs spillet

Efter sommerferien starter Ulrikke på en musikefterskole i Randers. Her håber hun på at udvikle sig som musiker, hvorefter hun vil prøve at få en musikalsk karriere. En ting er ihvertfald helt sikkert. Hvis hun bliver inviteret, kommer hun tilbage til Egholm Festival igen for at underholde aalborgenserne på scenen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here