70’erne og 80’erne var vilde ved barndommen og ungdommen. Håret groede på Friskoledrengen, som sig hører til. Siden er det blevet moderne, men nu er håret ikke til det længere. Senere min første mærkevare-trøje fra BALL. Den var til blå mandag og det var første gang jeg fik noget med logo på. Man skal jo ikke være en reklamesøjle. Ikke uden betaling i hvertfald.

Min ørkenrotte, som flyttede med mig da jeg som fattig studerende (det var før nutidens større su-muligheder) boede på en ølkasse, havde en gammel seng på lånt tid og spiste udhulede rundstykker med makrelguf. Husker det som herligt. Selvom der ikke var råd til andet end at leve. Og hvilket liv.

Min første knallert. Rød. Grim. Kortvarig i levetid. Jeg borede den, og gjorde det forkert så den kørte meget stærkt og ikke kunne stoppes og motoren sprang i luften. Jeg var ikke en dreng der gik i motorlære! Jeg havde husgerning og kørekort til symaskinen. Primært fordi det var det fag, alle pigerne valgte. Så nok kunne jeg ikke fylde olie på en puch maxi, men det var mig der scorede de lækreste i klassen, mens jeg broderede en julekalender med nisser. Loose/win situation.

Brugte hele min fritid på højskole i Uldum og Lønne. Talte med elever der var meget ældre end mig. Nød at lytte til erfaringer om levet liv. Godt 100.000 gik ind i min barndom og ungdom på højskolerne – og ud igen. Men ikke uden at have gjort indtryk på mig. Sat sig i mig. Lært mig om livets mangfoldighed og ikke mindst fået mig til at hylde frihed til forskellighed.

LÆS OGSÅ:
JEG ER NETOP DØMT FOR BUTIKSTYVERI ;-)

Tak for udfordringen. Altid sundt at se tilbage!

Tidligere artikelLivet
Næste artikelI MORGEN ER EN MÆRKEDAG FOR ANDRE RÆDSLER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here