En lokal bilforhandler og mega Top Gear fan har købt alle ni af deres berømte Suzuki Swift biler, der bruges til bil fodbold på deres World Tour og inviterer dig til at være med til alt det sjove med en ‘selfie dag’.

Simon Orr fra Specialist Vehicles / Plymouth Subaru købte bilerne på baggrund af et indfald, usikker på hvad der ville dukke op ved hans dør og siger nu, at han er åben for tilbud til dem, der ønsker deres eget stykke af det sjove.

Han sagde, at købet af de ni biler, der var mærket med navnene på de præsentanter, der kørte dem, ‘Clarkson’, ‘Hammond’, ‘May’ og også den anonyme ‘Stig’-karakter, var ikke konstrueret, var helt tilfældig og “totalt skørt”.

Bilforhandleren, der ligger på Ridgeway, vil have folk i Plymouth til at få det bedste ud af de lidt smadrede og verdensberømte biler, der bliver parkeret i byen, før han sælger dem videre.

Plympton-forhandleren tweetede om det øjeblik, hvor de fodbold-rivaliserende biler, der var både på Top Gear TV-programmet og på deres live tour, ankom på deres transportvogn og blev sat af på en “hemmelig placering” i området.

“Det er skørt, det er helt skørt,” sagde Orr fra Kingsbridge. “Jeg forstod ikke rigtigt, hvad jeg købte, før de ankom i går, men da de kom, blev folk overrasket og fascineret af dem. Alle jeg taler med i branchen kan ikke tro det. De spørger mig om de er virkelige – men jeg har kvitteringen fra BBC for at bevise det.”

LÆS OGSÅ:
Sådan får du mere ud af din pension

Hr. Orr, der har ejet Specialist Vehicles i Plympton i 18 år, sagde, at han købte køretøjerne, som har rejst over hele verden med Top Gear værterne og er blevet repareret flere gange, på et sent natklubbesøg besøg under en rejse til Genovas Motorshow med tilladelse fra Subaru.

 

Køb bildele på www.Bildelestore.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here