forvandlingen2Tiden løber raskt af sted og pludselig har de daglige gøremål gjort, at du har tilsidesat dig selv i en længere periode. Virker det bekendt? Midt i en travl hverdag med 3 børn fik 37-årige Diana Christensen fra Nørresundby en dag i selvforkælelsens tegn – en dag, hvor hun var centrum og blev forkælet fra top til tå med både nyt tøj, nye briller, en ny smart frisure og et afslappende besøg hos en kosmetolog. Vi følger Diana i den forvandling, hun gennemgik, da hun lagde den travle hverdag til side.

 

Frisør Burmølle

forvandlingen6Hos Frisør Burmølle i Vejgaard fik Diana i første omgang taget de hår-extensions ud, som hun havde haft i en årrække, hvorefter blev hun klippet i en smart pagefrisuremed et bredt pandehår for at komplimentere hendes ansigtstræk og skabe en kortere, mere fiks frisure. Derefter blev hele håret farvet med en mørk chokoladebrun farve og for at skabe lidt forårsfornemmelser, blev den chokoladebrune farve suppleret med nogle kobberrøde partier.

 

Cleopatra

forvandlingen5Hos skønhedssalonen Cleopatra i Reberbansgade fik Diana lagt en flot make-up med mærkerne Stagecolor og Marie Christine Makeup. Som det første fik hun lagt en fast pudder med et meget naturligt look, hvorefter en løs pudder blev tilføjet ovenpå. På øjnene fik hun først en helt lys øjenskygge på hele øjenlåget. Derefter blev en grå øjenskygge, som blev ført lidt over globelinjen, en mørkegrå eyeliner, mascara og en øjenbrynspudder tilføjet. Som det sidste finish fik Diana en mørk lyserød læbestift på samt læbelinjen optegnet med en læbeblyant. Diana fik et look hos Cleopatra, som egner sig til både hverdag og fest.

LÆS OGSÅ:
Det han siger er man selv...

 

Nyt syn

forvandlingen3Hos Nyt Syn på Boulevarden hjalp indehaver Poul Skeem Diana med at finde en brille, der efter hendes ønske skulle kunne anvendes til en festlig lejlighed. Diana fik derfor en smart Gucci-brille i en brunlig skildpaddefarve og med en flot guldstang, som formmæssigt komplimenterede hendes ansigtsfacon og farvemæssigt spillede godt sammen med hendes nye hårfarve. Diana fik derudover et par Paul Frank-solbriller, som var store og flotte og passede hendes ansigt og personlighed godt.

 

Stæhr

forvandlingen4Hos Stæhr i Gravensgade fik Diana to outfits.
Diana blev først iklædt et par sorte bukser fra det nyere danske mærke, Gustav, med håndlavede dekorationer langs bagen og siden samt en lynlås for neden. Derudover fik hun en lys bluse, også af mærket Gustav, med plisseringer på bagsiden og håndlavede dekorationer foran, et bælte fra Kirsten Schjønning med nitter og mønter og en skindjakke fra Gustav med en flettet kant, lynlås og ærmer og ryg med en elastisk rynkeeffekt. Diana fik også et par sorte sko i italiensk design af mærket Fonnesberg med plateauhæl og nitter. Det andet outfit, som Diana blev iklædt, bestod af en sort/hvid-mønstret kjole fra Marccain Collection, et mærke som Stæhr er eneforhandler af i Aalborg. Kjolen, uden ærmer og med v-hals, udmærkede sig ved at have en lille rød kant, som den tynde røde jakke uden for, fra Jean Paul, passede perfekt til. Derudover fik Diana et sort tørklæde fra Passigatti og en sort taske med nitter fra Depeche.

LÆS OGSÅ:
BIBIs BOLIG #3 - borddækning og pynt til konfirmation og bryllup

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here