Demokratiet har talt. Desværre betød det, at Pia Kjærsgaard IGEN går frem, på trods af utallige eksempler på misbrug af citater og uærlighed. Søren Espersen er nu i folketinget, det var han reelt også før – men nu er det lidt mere gennemskueligt for os alle.

Hvis de næste 4 år skal bruges fornuftigt, må samtlige danskere til kamp mod dette parti og dets vælgere. På BBC World, som er vores eneste nyhedskanal her i Bangkok, sagde de at “Anders Fogh Rasmussen fik flertal igen og nu kan fortætte med skattenedsættelser og den meget stramme danske udlændingepolitik”. Billederne de havde valgt lignede 30’ernes tyskland, hvor en storsmilende Fogh løb rundt mellem de unge venstreløver. Faktisk er Fogh ikke fremmedfjensk, men vælgerne vil gerne ha Dansk Folkeparti indover, og derfor får hele Danmark dette lidet flatterende image.

Jeg vil derfor sætte alt ind på at komme Pia til livs og andre må gøre det samme i demokratiets navn. Sidst jeg sagde det fik jeg dødstrusler på mail, og nogle lavede hærværk på min bil foran huset i Aalborg. Men jeg siger det igen, da et svækket dansk folkeparti er mere værd end en forskærm på min Nissan.

Som tilføjelse til de sure Pianister: Vil i venligst vælge venstre forskærm denne gang, da forsikringen sidst fornyede den højre.

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 5. LANDPATTER, KLODSET ELLER FIRKANTET OG ET LIGTOG
Tidligere artikelGå af Marianne
Næste artikelDR og TV2: SKAM JER!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here