– NU DROPPER AALBORG DE FRIVILLIGE TESTS, det er en kæmpe sejr…!

Deltog her til aften i debat på UCN i Aalborg med en række politikere – og der er nu pludselig flertal i skoleudvalget for ENDELIG at droppe alle de ekstra tests, som Aalborg havde valgt at udsætte børnene for. Det var der ikke for cirka en uge siden, hvor jeg mødtes med rådmanden og skoledirektøren. Men “vi lyttede jo på mødet”, som rådmanden sagde i dag. Det stopper derfor nu. Endelig. Venstre og Socialdemokraterne har givet sig – og børnene har vundet skolen tilbage. Det er altså en lokal Breaking, og jeg håber de få andre kommuner med samme valg lærer af Aalborgs nye valg.
– så mangler vi bare at undervisningsministeriet også trækker de nationale tests, som i uduelighed kun overgås af SKATs inddrivelsessystem, men det kommer jo nok en dag. Sejr i Aalborg.

Jeg får tit at vide fra dem, der er test-elskere, at nationale tests er til for børnenes skyld og kun vil blive brugt til børnenes læring. Undervisningsministeren svarede mig ellers, at det var skabt til ledere og politikere – hvilket bekræfter mig i, at jeg ikke holder Malthe væk fra folkeskole men fra forskningsforsøg – og det er min ret.

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 7. KLIMAFLYGTNING, STEWARDESSER, BROK OG TYNDSKID.

Min pointe med at holde Malthe væk fra nationale tests handler om, at jeg IKKE mener det handler om hans læring eller styrker den. Malthes testes hver dag af hans fremragende lærere, som ser på hans lektier eller lægger mærke til ham med deres faglighed
– Nationale tests derimod er udelukkende indsamling af data som skal bruges til at sammenligne alt muligt mærkeligt og slå nogle grupper i hovedet med det.

En del politikere har afvist at det kan bruges sådan og grinet hånligt af mig, da tests jo er anonyme.

Må jeg derfor dele denne lille historie der gør, at jeg også holder ham hjemme næste gang?
Tests der BEVISELIGT viser forkerte resultater benyttes nu til dette, at sætte en gruppe i bås baseret på tests, der viser optil 3 point forkert.

MERE FRA INDBAKKEN:
Jeg har fået hundreder af historier i min indbakke. Inden jeg bare deler dem, verificerer jeg dem journalistisk. Jeg vil ikke være useriøs og derfor undersøger jeg selvfølgelig sagerne nærmere, inden jeg sender ud. Derfor kommer de snart for fuld skrue herfra MEN…
Jeg har bl.a. to kommuner, jeg ikke vil navngive da kilden så bliver tydelig, som har bedt skolelederen trække nationale testresultater på de børn, der er under kommunens radar, for at bevise, at deres indsats virker. Lederen kunne ikke og bad en lærer gøre det, printe ud og sende. Det nægtede læreren – især fordi det er ulovligt. Lederen gjorde det i stedet – han vidste ikke det var ulovligt. Der er masser af den slags – kommer når jeg har chekket det journalistisk.

LÆS OGSÅ:
Ole Stephensen - mindeord

Kontrolsamfundet er gået bananas og det må stoppe nu.

Tidligere artikelFLYV FUGL, FLYV!
Næste artikelCIRKUS KOMMER TIL BYEN

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here