Jeg har nu tygget mig igennem den censurerede bog om PET – da jeg er abonnent på Politiken, som har trykt hele lortet i søndagens avis. Den er virkelig dårlig. Ikke noget vi ikke vidste i forvejen. Gad vide om PET i virkeligheden bare er ude i en art kvalitetskontrol og ønsker at skåne os for tids- og pengespild? Nu fik vi den for 25 kroner og uvedkommende som jeg kan give andre besked om at benytte tiden bedre.

Når det er sagt, uanset om PET i virkeligheden ville beskytte os – så er deres handling overfor pressen og Forlaget aldeles grotesk. Alene det faktum, at man kl 2 om natten fører en sag ved domstolen, uden at indkalde den anden part – og tilkende dem de ikke tager ind at betale sagens omkostninger er hen i vejret. På den måde kan staten løse ethvert pengeproblem ved at lade PET stå i retten hver nat og remse os alle op som nogle, der ikke må sige noget – og eneste besked vi får er en regning på sagens omkostninger.
Må jeg være fri!!

LÆS OGSÅ:
DANSK POLITIK ER REALITY-TV
Tidligere artikelJesus er svaret! Ok, men hvad er så spørgsmålet?
Næste artikelKÆFT HVOR ER JEG ELSKET

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here