Det blev Aalborg Sygehus Nord, børneafdeling 301 som via konkurrencen i [et ceteras] premierenummer vandt kurser for 30.000,- fra InstantChange v/Jane Rosengren.

”Tillykke! – vi på redaktionen er sikre på, at Jane Rosengren kan udrette små mirakler for jer – selvom det fortsat er jer, der dagligt udretter de store.” Jeppe Søe, 8. sept. 2012.

10 sygeplejersker har siden november måned været i gang med 15 online videokurser om personlig udvikling, som instant change påstår kan forebygge stress og øge din mindfulness. Og dét har sygeplejersker virkelig brug for. ”Det er genialt, at man bare lige kan stoppe filmen og spole tilbage, hvis tankerne lige smuttede på afveje og du ikke fik det hele med – dét kan man jo altså ikke så godt på et kursus nede i auditoret” siger sygeplejerske Susanne Frank Abildgaard – ”det er nemlig rigtigt” supplerer Elsebeth Poulsen… ”og du kunne heller ikke bede underviseren stille op kl. 23.00 når vi B mennesker er allermest vakse til at lære nyt – online kurset er jo tilgængeligt 24/7. Det passer altså godt ind i vores hverdag med skæve vagter.”

Alt i alt er sygeplejerskerne rigtigt glade både for formen og indholdet. Formen fordi de er uafhængige i tid og sted og indholdet fordi de opfatter det ”enormt spændende” og fordi det  hjælper dem til at kommunikere mere bevidst og dét er der i høj grad brug for, når der skal kommunikeres til pårørende, som er ganske påvirkede af situationen.

LÆS OGSÅ:
Kulturmennesket

”Jeg oplever også klart, at nogle af de værktøjer som jeg har lært indtil nu hjælper mig i at forebygge stress ved at styrke mig indefra – det kommer til at hjælpe mig meget i hverdagen” udtaler Susanne Frank Abildgaard. Før kurset lignede jeg en hængt kat på morgenvagterne ”Jeg oplever, at alle modulerne giver værdi. Nogle selvfølgelig mere end andre og det virker til at være meget forskelligt for os, hvilke moduler der rykker mest hos den enkelte. Personligt har jeg f.eks fundet ud af, hvordan jeg som inkarneret B menneske faktisk kan få en tidlig morgen til at fungere aktivt og energisk blot ved at ændre strategi. Før kurset lignede jeg en hængt kat om morgenen. Det har taget noget tid at indøve det… men det virker!

Og jeg er begyndt at lægge meget mærke til ordvalg. Både mine egne og andres. Det er super spændende og jeg er godt i gang med at integrere værktøjerne både på jobbet og privat” fortæller Elsebeth.

En dejlig formiddag er gået på Børneafdeling 301 – Elsebeth er blevet bippet 4 gange og jeg mærker tydeligt uroen for at komme tilbage og hjælpe de små hvis gråd ind imellem trænger ind i mødelokalet. De 2 sygeplejersker er ivrige for at komme ud og hjælpe. Det er dét, de ånder for. De – om nogen – har virkelig fortjent at vinde et kursus, som kan hjælpe dem med at opbygge en indre styrke, som kan forebygge psykisk slid og komme både dem og deres patienter til gode.

LÆS OGSÅ:
DER SIDDER EN MAND PÅ EN BÆNK...

Jeg er glad, glad, glad for at kunne hjælpe de som hjælper.

 

Jane coaching1

”Jeg kan slet ikke vente til min mand kommer hjem fra skiferie… jeg vil nemlig gerne have, at han tager den der personprofil-analyse, så vi kan se hvordan vi ligger i forhold til hinanden… tror det bliver rigtigt sjovt… og min datter på 19… hun lytter med, når jer ser kurset. Tror hun godt kan bruge det faktisk.”

 

Jane coaching3

 

Video online kurser passer godt til sygeplejerskers skæve hverdage.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here