Den globale kamp mod ´smid væk kulturen´ er skudt i gang, og såvel store, internationale virksomheder som almindelige forbrugere dømmer engangsservice af plastik ude – det er dårlig stil, en belastning for miljøet – det er no go.

Og sugerør, som de fleste – i alt fald – børnefamilier bruger med jævne mellemrum, er faktisk en af de største “engangs”-syndere.

Et alternativ kunne være genanvendelige sugerør, som blandt andet producenten Nuance har lanceret.

Nuance Sugerør i stål er et bæredygtige alternativ til plastiksugerør – de kan bruges igen og igen, og miljøet belastes derfor ikke med plastikaffald.

De elegante sugerør er produceret i højkvalitets rustfri stål. De knækker ikke og er desuden garanteret fri for skadelig kemi, så du undgår, at dine drikkevarer blandes med mikropartikler fra et plastiksugerør.

Sugerørene måler 0,8 mm i diameter og er dermed en anelse større end de gængse sugerør, hvilket også gør dem velegnet til tykkere drikke som smoothies og suppe.

Nuance Sugerør kommer i to længder, hvor de korte især er velegnet til børn samt selvfølgelig lave glas og krus.

Nuance Sugerør kan anvendes til såvel kolde som varme drikke, til surt og sødt.

De kan gå i opvaskemaskinen men dog anbefales håndopvask for at forlænge levetiden. Der medfølger en praktisk, lille rengøringsbørste, som effektivt gør sugerøret helt rent.

 

LÆS OGSÅ:
Det han siger er man selv...
Tidligere artikelDet er TYPISK!
Næste artikelEN FESTDAG MED FREDERIK

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here