Jeg synes noget af det smukkeste og mest fredfyldte i verden, er synet af et lille nyt menneske der sover sødt i sin vugge. Og det er skønt at putte junior i en dejlig og komfortabel seng, som han kender, fordi han har sovet i den hele sit liv. På samme måde er der ikke noget hyggeligere, end når familiens mindste bliver stor nok til at sidde med ved middagsbordet. Det er alt sammen så væsentlige ting i de små menneskers nye liv…

Det er blandt andet derfor vi hos Ønskebørn gør os meget umage med at sikre, at vi har det allerbedste på markedet i vores sortiment indenfor de her emner.

Leander møblerne, som vi gennem flere år har været forhandler af, er efter min bedste overbevisning, noget af det smukkeste og mest funktionelle, der findes på markedet for børnemøbler.

Møblernes æstetik er så iøjnefaldende, at de fleste kommende eller nybagte forældre prompte forelsker sig i det enkle, skandinaviske og rene udtryk. Vis mig det hjem  hvor de møbler ikke ville tage sig smukt ud…

Og det er en fryd, når vi samtidig kan fortælle vores kunder, at Leander er dansk design, formgivet i europæisk bøg fra bæredygtigt skovbrug. De er fremstillet af menneskehænder, og Stig Leander, der er ophavsmand til møblerne, tager i sine designs udgangspunkt i det allervæsentligste: Barnet. Ikke bare i ord – men i praksis.

LÆS OGSÅ:
Fatamorgana

Leandervuggen, som er det første produkt der så dagens lys, afspejler det, der må være det tætteste man kommer på spædbarnets eksisterende verdensbillede. En blød, blidt vuggende og organisk form, der giver det lille barn tryghedsfornemmelse – og med tiden kropsfornemmelse, fordi barnet kan bruge sin egen krop til at sætte vuggen i små bevægelser. Leandersengen, er skabt til at være en tryg og behagelig base for barnet, der i sine første leveår er i så hastig udvikling, at det stiller store krav til tryghed og genkendelighed i hverdagen.

Søvn er et omdrejningspunkt i mange børnefamilier, men måltiderne er også væsentlige for de allerfleste. Vi går op i hvilken mad vores børn spiser, at de spiser – og at de skal sidde godt . Vi skaber rammerne for nogle hyggelige måltider, og igen har det med Leanders højstol, været Stig Leanders hensigt, at skabe et møbel der er smukt, men også funktionelt og imødeser familiens, men allermest barnets, behov. Leanderstolen har derfor nogle helt unikke egenskaber. Den har en fjederfunktion, der betyder, at den ikke står helt stationært fast, når barnet sidder i den. Det giver en ekseptionel god siddekomfort, stimulerer balancecenteret og så giver det et roligt barn ved bordet – for i virkeligheden er det ikke naturligt for barnet, at sidde så stationært som de fleste højstole giver anledning til. Stolen er markedets mest vippesikre og så er den let og derfor nem at håndtere.

LÆS OGSÅ:
Før nytåret: Fem råd til at spare penge i 2018

Der er jo aldrig noget der er underordnet, når det handler om vores børn. Jeg møder – heldigvis – hver dag eksempler på, hvor meget omtanke vi investerer i de produkter vi giver til vores børn. For mig, som forretningsindehaver, er det tydeligt, at forældre stiller store krav – og det er skønt, når vi kan sælge et produkt, som vi kan være så sikre på vil bringe glæde i en familie. Leandermøblerne er gedigent håndværk. Jeg tænker ofte på, når vi har solgt en seng, hvor mange børn der med garanti kommer til at drømme sødt i den. Designet og kvaliteten lægger op til, at de her møbler kommer til at gå i arv – og det synes jeg er en rigtig hyggelig tanke.

Lidt karikeret kan man sige, at de allerfleste forældre ønsker sig, at deres børn sover godt og ”spiser pænt”.

Det gør de altså i Leanderdesign.

 

onskeborn2

Sengen er hele fem møbler i ét design. Bygget i dele der sammensættes så sengen altid passer til barnets alder og behov.
Du får alle dele inklusive madrasdele med, når du køber sengen. Leandersengen har netop bestået en af verdens strengeste tests for sikkerhed i børnesenge.

 

onskeborn4

Børn vil gerne være med i fællesskabet ved bordet, men de vil samtidig gerne bevæge sig. Leanderstolen er let fjedrende, og det giver barnet en naturlig følelse af bevægelsesfrihed.
Stolen er i stabil balance, og den har godt fodfæste. Samtidig vejer den kun 5,1 kg, så den er let at flytte rundt.

LÆS OGSÅ:
Sådan får du mere ud af din pension

 

Photo by www.mortenfauerby.dk ©mortenfauerby 2010 - all rights reserved

Leandervuggen er hængt op i ét punkt. Derfor kan du nemt bevæge vuggen, med én arm og uden at bruge kræfter, så dit barn føler sig trygt. Barnet kan selv sætte vuggen i små svingninger, så det får større bevidsthed om sin krop. Det stimulerer balancesansen og styrker barnets udvikling.

 

Charlotte Gjøtz er indehaver af Ønskebørn
Stenbukken 5, 9200 Aalborg
Se mere på http://www.facebook.com/OnskeBornAalborg
eller www.babytorvet.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here