Et band må selvfølgelig selv beslutte, hvem de vil give gratis adgang. Ekstra Bladet kalder det presseetisk forkert at udelukke Thomas Treo. Pressen er ikke en fanklub, skriver de. Nej da. Men Treo er heller ikke en anmelder!

Thomas Treo er blevet kendt som gammel sur mand og skamrider det image. Han sendes ud til ting, han på forhånd ikke bryder sig om. Vi har hørt han ikke kan lide Sanne Salomonsen. Hvorfor så sende ham til hende igen og igen? Kun for at skrive hvor gammel og brugt hun er – mens publikum jubler. Det er blevet hans stil at gå modsat alle andre anmeldere og modsat dem, der har købt billet. Han er i mine øjne dermed trådt ud af anmelderkorpset og er selv blevet mere vigtig for anmeldelsen end hans skrevne ord.

Når en anmelder fylder mere end kunstneren han skriver om, er det tid at finde en ny. Men der er med sikkerhed flere klik og delinger i surt opkast end i seriøsitet på anmelderfronten. Det er ærgerligt, da kunsten har brug for gode indspark og seriøse spark i røven. Treos spark og indspark flytter intet andet end bannersalget.

LÆS OGSÅ:
Folkeskolen og det politiske fatamorgana
Tidligere artikelDR har smidt alt på gulvet – det skete allerede i 1988
Næste artikelTræt af debatten om skat!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here