Dagens dom over tørklæder er en skandaløs beslutning. Ikke fordi jeg drømmer om at se en burka hvis jeg en dag står i fogedretten, men fordi vi er med til at sætte grænser for det, at være frie mennesker – der tager egne ansvarlige valg.
Endnu engang har folketinget lovgivet om noget, der slet ikke er aktuelt. Blot for at holde pressen hen, og nyde lidt billige stemmer fra en gallup-folkerøst. Lovgivningen bliver mere og mere tåbelig for hver dag der går, da der lovgives i eet væk for at tækkes ekstrabladets forside, fremfor den sunde fornuft. Det er synd og skam. det er Danmark anno 2008.

Der kom lige kors og jødehatte med i lovgivningen, men et væsentligt symbol er endnu ikke omfattet af lovgivningen: Slips!

At bære slips er idag ensbetydende med at vise status. Man er forretningsmand eller på anden vis “i statstøjet” – og nu ifølge lovgivningen også en kappe, som datidens dommere – hvor faen blev den hvide paryk egentlig af? Den burde da gennemføres, så man kan SE at det ikke er en dommer med grå stænk i håret?.

Især for dommere er slips problematiske, idet mange der kommer for dommeren er af en lavere social status og dermed ikke føler, at de bliver dømt af “deres egne”. Overfor drankere, der i vanvare har lavet sig indrulle i et værtshusslagsmål og har måttet overnatte i detentionen, er det en klasseforskel at møde dommeren i retssalen. Han bærer slips og jakkesæt, mens man selv står indsølet i gårdsdagens bræk og i laset tøj efter det slagsmål, man ikke kan huske i branderten.

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 7. KLIMAFLYGTNING, STEWARDESSER, BROK OG TYNDSKID.

Det er selvsagt HELT galt men denne udsmykning hos dommerne, der kan få drankeren til at tvivle på, om de dømmes rigtigt af denne dommer, der ligner en person i tøjet, som tilhører en helt anden race af mennesker end een selv.

Vi må derfor på det skarpeste tage afstand fra dommere med slips, og jeg opfordrer samtlige politikere til at få lavet en lovgivning på området, der dækker slips. Piercinger må også vurderes? Kan vi se en Claus Riskjær blive dømt af en kvinde, der har en sølvstolpe tværs gennem læben? Eller en ring i næsen, der jo er slavernes gamle symbol.

Vi må derfor, når vi nu er igang med at sætte standarder for udseende i det offentlige rum, få gjort noget ved disse helt uanstændige kropsudsmykninger og påklædninger.

Andre der bestemmer over vores liv er netop politikere, så også der må vi kræve en anden påklædning. En obligatorisk politikerdragt, der skal bæres med anstændighed. Måske en kappe også ville være skæg at se på tinge? Gerne med en rød klovnenæse oveni.

Så ved vi da, hvad vi har med at gøre.

/Søe

Tidligere artikelNekrolog over CD
Næste artikelIslam eller kristendom!???

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here