Kvinden her er sexet. Det tror jeg både vi mænd og mange kvinder mener. En feminist mener dog ikke bare hun er sexet, men også er blevet til et “objekt” og er kvindekrænkende. Hun fik gudskelov et afslag på sin klage.

Vi bliver nødt til at bløde op på de bokse, som vi hele tiden mener at andre er i. På deres vegne bliver vi forargede, samtidig med at vi ofte mener, at de også skader det vi selv er.

Hør nu! Når jeg ser en reklame for Børsen, hvor der er mænd med slips, så tænker jeg da indeni, at de fastholder et forkert billede af en moderne erhvervschef. Vi skal åbenbart alle ligne den gamle direktør type med jakkesæt og slips. Men klager jeg så, fordi jeg mener de skader mig? Næ. Det gider jeg ikke. Jeg ville endda synes, at jeg var pinlig, hvis jeg ikke kunne tolerere, at andre har et andet livssyn end mig.

Når jeg ser Dansk Folkeparti bruge kolonihaverne og Dannebrog til at vise det idylliske eventyrlige land vi alle husker, men som ikke længere er muligt at bevare som rent glansbillede, så piller jeg da ikke Dannebrog ned. Det de bruger flaget til er jo ikke min sag. Jeg bruger det som jeg vil, og signalerer næppe det samme som dem. Og er iøvrigt generelt totalt ligeglad med, hvad folk tænker om mig.

LÆS OGSÅ:
FORLÆNG SKOLEDAGEN!

Og tilbage til den sexede motorsavsmassakre. Fitness World mener, den vil sende et signal om styrke. Om at man bliver lækker af at gå op i sig selv. Og det har de jo sådan set ret i. Står du bare op og går på arbejde, eller bruger du lige en børste og en klat vand? Og brugte du en time, ville du være smukkere. Sådan er det jo. Det gør du jo, når du skal til fest eller interviewes på TV.

Det naturlige er også sexet, og hurra for det – men det er som om, at man er et svin hos feminister, hvis man gør mere og endda viser lidt bryst og flad mave. Man må med andre ord ikke vise sig frem med det, som man måske kan lide – uden at komme i en boks som undertrykt.

Hvad feministerne skal vide er jo, at der også er kvinder bag reklamerne. Og en kvindelig model er i front. Og kvinder hos kunden i fitness world. Der er med andre ord mange kvinder, som mener det er helt ok at vise sig fra den sexede side. De har godkendt og lavet reklamen. Og det gør da ikke noget for os mænds side, kan jeg tilføje

LÆS OGSÅ:
SMITTETAL ELLER GALLUPTAL?

Hvorfor må man ikke vise at man er sexet, uden at blive et objekt?

Det virkelig nedgørende er faktisk feministerne. De mener åbenbart, at så snart man gør sig sexet, bliver man en ting, som folk kan købe og bruge. Billig. I virkeligheden er både mand og kvinde jo skabt for hinanden. Ligesom fugle og andre dyr gør vi alt for, at den anden part vil i kassen med os. Det er faktisk det naturlige. Og hvorfor så gøre det naturlige forkert? Især når nogle netop har det godt med det?

Lad os nu acceptere friheden til forskellighed. Det gælder alle områder og alle mennesker. Alt andet er sgu for besværligt.

/søe.

Tidligere artikelPRESSENS LEDELSE ØDELÆGGER JOURNALISTIKKEN
Næste artikelAKUT MODTAGELSE PÅ 5 TIMER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here