Kære Se & Hør.

Nogle mente åbenbart i skulle have en ekstra chance efter at have smudset hele den danske medieverden til i en omgang regulær svindel og strafbare spionmetoder. Gennemsyret af mangel på respekt for loven og privatlivets fred.
Nogle i toppen af Aller og blandt befolkningen i kioskerne må have ment, at I nok er blevet nogle helt andre siden sidst – og har indsat “etik og moral” i virksomhedens værdigrundlag.

Men ak.

En eller anden fodboldspiller har mistet konen og er nu på hotel, hvor der også har været andre gæster. Sådan fungerer hoteller ofte. Der er en del forskellige værelser i sådan et hus, skal i vide. Det er ofte det smarte ved den form for overnatning. Man kan få hvert sit værelse.
En pige har overnattet der sammen med fodboldspilleren. Nok ikke i samme rum – og begge afviser endda overhovedet at have mødt hinanden (end ikke i lobbyen) – men jo altså under samme tag. Stor historie.

Der er flere ting som gør, at jeg IGEN mener Aller må overveje om de gider at rode videre med jer.

– For det første har ingen af de to i sviner til bekræftet historien, hvilket stiller enorme krav til jeres dokumentation og jo ikke kun er at de begge har været på et kæmpe hotel på samme tid. Pigen påstår her, at hun slet ikke har hørt fra jer!?
– For det andet er det absolut privatlivets fred HVIS de så HAVDE været der sammen. Det er ikke almen interesse.
– For det tredie udstiller i en pige, som ikke er kendt i offentligheden, og hvem i slet ikke tager hensyn til. Hun kan være nogens kæreste, nogens mor, nogens søster eller datter som ikke vidste eller behøver at vide, hvor hun er, hvornår og med hvem. Eller ikke.

LÆS OGSÅ:
JARL: MIN NYSGERRIGHED ER IKKE BLEVET ÆLDRE

Hvad der er op og ned i jeres forside-påstand er derfor som altid TOTALT ligegyldigt. I hænger en pige ud for noget, der tilhører privatlivets fred og slet ikke ejer skyggen af relevans – samt sikkert ikke er rigtigt. Ellers havde i haft mere dokumentation trykt i jeres pamflet.

Kære sladderblad.
I er ganske enkelt nogle røvhuller.

Ikke jer alle, vil jeg tro – men selv de ansatte hos jer, der også mener I generelt er for langt ude, accepterer jo at arbejde videre – selvom i burde gå i protest over, hvad man her gør mod de presseetiske regler. Jeg kender nogle af jer. I er ordentlige folk. Søg dog væk, så i kan komme ordentligt videre i karrieren.

Og Aller.
Se nu at få lukket den møgbule af en slyngel-virksomhed. Jeg lover at købe et af jeres kryds&tværsblade istedet. Vil endda gå så langt som til at investere i et par strikkeopskrifter fra Femina.
Please gør det eneste rigtige og lad os sammen komme tilbage på sporet.

Se&Hør døde da de blev totalt afsløret – og den smule troværdighed der måske var retur hos nogle, kan ikke bære at stå imod en simpel kritik og kildeopringning på en historie. – Som her med pigen, hvor vi vel alle med det samme ved, at hun nok har ret i det hun siger til aviserne og at bladet igen lyver. Det er slut. Finito. Over and out. Skrid pomfrit.

LÆS OGSÅ:
SMITTETAL ELLER GALLUPTAL?

PS – hvis du ikke kender til historien, fordi du ikke gider den slags, kan du finde den her: http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article4964881.ece

Tidligere artikelESPERSEN I FRONT IGEN
Næste artikelJeg tror på hjulemanden

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here