– her er den hidtil hemmeligholdte opskrift

1. SIG NEJ TIL ALT
Det er vigtigt at du ikke siger ja til at gøre en indsats udover at være på tinge. Du får alligevel det samme i løn, så det eneste du opnår er, at du måske bliver blandet ind i noget.

2. DELTAG KUN NØDIGT I DEBAT
Du kan risikere at huske et tal forkert eller have glemt en eller anden regel, som en skatteekspert fra universitetet dagen efter i pressen kan anklage dig for ikke at huske på stående fod.

3. VÆR HELLIG I ALT DU GØR
Du må acceptere at vi har amerikanske tilstande, hvor du privat ikke længere må være en almindelig dansker, men derimod en engel der tåler konstant overvågning. Sørg derfor for at rense dit liv og din vennekreds for alt, der er urent.
Husk at dine børn heller ikke må være beskidte og smide batterier i din skraldespand. Sørg for at sortere skraldeposerne inden de kastes din container og dermed i hænderne på pressen, der bor i din indkørsel. Gransk din fortid. Har du været på samme cafe som en rocker eller kom du i en swingerklub, gør det enten til dit image eller sørg for at have indlært et svar.

4. KLÆD DIG DANSK
Det er tydeligt i gadebilledet at danskerne elsker mærketøj. Selvom du også kan lide det, matcher det ikke med at være folkets valgte. Det er derfor vigtigt, at du klæder dig jordnært og lidt sølle, så du ikke ligner en med dyre sko og hang til kvalitet.
Balancen er svær, da du også skal ligne en statsmand/kvinde og dilemma opstår, når du skal møde Obama i sandaler eller ikke, som Søvndal, kan binde et slips. Der forlanger vi hele svineriet på, ellers sender du pludselig et dårligt signal.

LÆS OGSÅ:
FORLÆNG SKOLEDAGEN!

5. LÆN DIG TILBAGE OG NYD DET
Når du først er valgt, kan du slappe af. Din stol bliver kun rigtig varm, hvis du rejser dig fra den.
Hvert ordførerskab giver jo også kritiske spørgsmål og dem vil du gerne undgå. Du skal bare give den gas i 4 uger hvert fjerde år, da vælgerne alligevel først beslutter sig her – og så kan du bare sige hvad partiet har stået for, i året der gik.
Det er dog super vigtigt at du holder regnskab med dit fravær ligesom i gymnasiet. Hvis mødefrekvensen bliver under 50% er du muligt offer for ord Som hængekøje – eller at du mest går efter mulige topjobs i udlandet.

6. VÆR ENTEN SEXET ELLER KIKSET
Begge dele fører til den absolutte topplacering i Vild med Dans, som du aktivt bør stræbe efter at deltage i. Er du for nørdet med stærke briller eller en grim frisure kan det også være en stil, som du kan bruge i andre væsentlige programmer som FC ZULU, middag med en kendt, kender du typen eller lign. Undgå debatprogrammer, da du aldrig vil kunne se mere nørdet ud end Clement.

Så skulle du være kørende og leve op til det, som medier og vælgere kræver af dig i 2016.

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 5. LANDPATTER, KLODSET ELLER FIRKANTET OG ET LIGTOG

Alternativt KUNNE du jo vælge at være dig selv.
Tage beslutninger uden at skele til næste måling.
Stå for noget.
Stå fast.

Det giver nok en sværere gang på jord, men det gør dig i virkeligheden til… en rigtig politiker.

Tidligere artikelFædre er unødvendige
Næste artikelEN STIGE UDEN TRIN FORNEDEN

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here