Så ruller bilerne ind på Christiansborg, og ganske som jeg tidligere har foreslået her i min blog, har Bertel Haarder fået sin undervisning tilbage. Det er et ganske fremragende valg. Ulla Tørnæs er blottet for uddannelse selv, og man kan ikke ha en undervisningminister der ikke selv har uddannelse og er startet på en række forskellige.
Og Bertel Haarder er vigtig. Han kommer på sin livs opgave!
Konservative har fået det som de ville, hvor folkeskolen skal være fabrikker og ikke udvikle mennesker. Sjælen er trukket ud, så vi får små robotter, der ikke tænker selv, men blot gennemfører prøver i et væk og til sidst bliver løsladt.
Jeg har til alle tider bebrejdet Konservative for denne smalle tankegang og det skuffer ganske meget, at Venstre ikke har sat deres præg på dette område.
Det har de med Bertel i spidsen. Bertel Haarder er gammel højskolemand og har tidligere lavet mirakler på dette område, så hans forbandede pligt er at trække den konservative fabrikstanke i den humanistiske retning. Gudskelov for Bertel.

Ellers er det en sølle forsamling foran amalienborg. At Brian Mikkelsen stadig sidder på kulturen vidner om mangel på indsigt i området fra de ledende politikere, der fik puslespillet til at gå op. Brian er den brik, som altid er tilovers og ikke rigtigt passer ned i spillet. Nogle ville lægge puslespillet igen, for en anden brik må jo ligge forkert – men Fogh og Bendt klipper istedet brikken i stykker for at få den tilpasset hullet. Det er direkte samfundsskadelig virksomhed at genudnævne Brian!

LÆS OGSÅ:
Folkeskolen og det politiske fatamorgana

Fergo er ude, og det er helt i vorherres ånd. Mage til ødelæggende kraft har vi ikke tidligere haft i kirkeministeriet.

Dansk Folkeparti er lidt sure over ministerierne der opdeles – det vækker da i det mindste glæde, at de ikke har fået magt. De kan ryge samme vej som Fergo!

Men alt i alt: Bortset fra Brian har Fogh og Bendt klaret skærene til fulde. Bertel er en genistreg og de andre er “same procedure as allways”. Så de nye mål ser vi frem til – det vigtigste nye mål blev at få Dansk Folkeparti ud i kulden. God start!

Tidligere artikelDR og TV2: SKAM JER!
Næste artikelDen skæve undersøgelse i PIZA

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here