Jeg forstår at de sociale medier går amok på en reporter fra Tv2news, fremfor at fokusere al vrede på gerningsmanden bag det vederstyggelige drab på Jesper Jul.
Kritikken går på, at reporteren stod for tæt på sørgende mens hun fortalte om drabet.

Må jeg kort og kontant sige: PLADDER!

For det første har jeg stået i lignende situationer, da jeg selv var vært. Man er jo midt i det og kan bedst selv fornemme stemningen og agere respektfuldt i den – ligesom kameraet jo får alt til at se mærkeligt ud, så afstande bliver små. Det seerne ser er 2 minutter – mens man selv står der i timevis. Det er umuligt for en seer at bedømme hvor tæt man er, hvor lavt man taler (mikrofonen er jo helt oppe ved munden) og hvordan man er i sync med virkeligheden.

For det andet – og absolut væsentligt: Reporteren der kritiseres er fandme Janni Pedersen
Hun er absolut Danmarks mest ordentlige og mest etisk tænkende journalist. Uden diskussion! Jeg har både mødt hende som kollega på opgaver – og som rådgiver “på den anden side” af kameraet. Begge steder har hun på mig virket mere menneskelig og ordenligt end de fleste af os andre journalister.

Hun er den, der minder andre i pressen om, hvordan man bør opføre sig. Hun har dækket retsmøder og kriminalitet på en måde, der aldrig har været klistret til med følelser eller ord der skulle gøre en sag værre for at få seere. Hun er en af de bedste!

LÆS OGSÅ:
SPECIALKLASSEN: DET SMITTER FØRST KL 22

Derfor er det for mig uforståeligt og gør nærmest fysisk ondt, at netop dette menneske nu trækkes gennem sølet af folk, der er oprørte over et meningsløst drab – og tydeligt skyder med løst krudt til højre og venstre, for at komme af med den. Jeg har set hendes dækning – og der er i mine øjne ikke skyggen af disrespekt. Tværtimod.

Godt vi har Jannie!
Godt netop hun dækker denne sag.
Punktum.

Tidligere artikelSE & HØR – MIT KOMMA!
Næste artikelGØR ET MEGA KUP!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here