Foto; Søren Solkær

Siden 1923 har Æskefabrikken ELVO været leverandør af papæsker til såvel det finere borgerskab som det danske folk, og under Copenhagen Jazz Festival 2019 slår ELVO helt ekstraordinært dørene op til natkoncerter i hjertet af den traditionsrige fabrik, der er genåbnet på Sturlasgade på Islands Brygge.

Over fem sommeraftener og -nætter (den 5.-9. juli) agerer de prisvindende musikere Gustaf Ljunggren og Emil de Waal vært for ELVO Sessions, hvor de håndværksmæssige traditioner og industrielle maskiner fra tidligere tider danner en stemningsfuld ramme om utraditionelle koncertoplevelser med stor musikalsk kreativitet.

Efter at have spillet sammen i 20 år i et væld af forskellige sammenhænge er Emil de Waal og Gustaf Ljunggren aktuelle med et nyt projekt, der udstråler sprødhed og livskraft med kosmiske toner af ungdom og nyfødt energi. De to veteraner på den danske musikscene har til deres 20 års jubilæum indspillet det overrumplende Danish Music Awards-nominerede album “Gustaf Ljunggren / Emil de Waal”, der er mixet af Andy Green (Velvet Underground, John Cale). Albummet er indspillet live uden overdubs på synthesizere, elektroniske trommer og akustiske instrumenter, og det er den lethed og gnist, som duoen bygger videre på til ELVO Sessions i samspil med gæstestjerner som Maria Faust, Kathrine Windfeld og Sharin & Loui Foo, som blandt andet har spillet i The Raveonettes.

LÆS OGSÅ:
Jon & Løkke: Vi skal kæmpe for kunsten og kulturen

ELVO Sessions – hosted by Gustaf Ljunggren / Emil de Waal
(Adressen er Sturlasgade 14D, 2300 København S)

Fredag 5/7, 23:00 – Gustaf Ljunggren / Emil de Waal feat. Factory Ladies + Dolva
Lørdag 6/7, 23:00 – Gustaf Ljunggren / Emil de Waal feat. Kathrine Windfeld
Søndag 7/7, 23:00 – Gustaf Ljunggren / Emil de Waal feat. Band Ane
Mandag 8/7, 23:00 – Gustaf Ljunggren / Emil de Waal feat. Søster (Sharin+Loui Foo)
Tirsdag 9/7, 23:00 – Gustaf Ljunggren / Emil de Waal feat. Maria Faust

Copenhagen Jazz Festival 2019 finder sted på 120 venues den 5.-14. juli i København og på Frederiksberg. Programmet offentliggøres løbende på Jazz.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here