Sex og udslæt er privat – sorg og livsoplevelser er personlige.

Der er stor forskel på at dele noget privat, eller fortælle noget personligt. Det første skal man passe på med – mens det er afgørende for menneskelig udvikling, at dele sine personlige erfaringer.

I går fortalte jeg noget meget personligt her i udsendelsen. I fik intet privat, men grænsen er jo svær at sætte. Det, der for mig bare er personligt, er måske for dig privat – og nogle vil slet ikke dele andet end helt offentlige ting.

Jeg prøver her at forklare hvor min grænse ligger – med eksempler fra min tid som nyhedsvært og tanker jeg har gjort mig undervejs

(DEL VENLIGST VIDEOEN – TV ADD for hverken licens eller mediestøtte. Vi har IKKE RÅD til at reklamere, og derfor er det HELT nødvendigt for os, at du hjælper med at dele videoen, så vi kan spare pengene. Vi lever udelukkende af glæden ved at lave TV og at dele tanker og ord med jer. )

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 7. KLIMAFLYGTNING, STEWARDESSER, BROK OG TYNDSKID.
Tidligere artikelAPPLE LANCERER ALT FOR TYND DIMS – Det blir sagt, 10 marts
Næste artikelLIVSVIGTIG DØDSDAG OG KONTANT KONKURS – Det blir sagt, 5-6 marts

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here