Der dukker efterhånden flere forretninger op på nettet, hvor man kan købe ’det hele’ når det gælder elektronik. Dog er mange af disse forretninger udelukkende online, hvilket ikke gælder for Power.dk, som også har fysiske forretninger. Power.dk kan, på visse punkter, sammenlignes med andre lignende forretninger, men den store forskel på Power.dk og disse forretninger er dog, at de sælger deres varer til samme pris online som i de fysiske forretninger, og på det punkt adskiller Power.dk sig.

Power.dk byder på et rent slaraffenland i udvalg af varer, men er dog begrænset på nogle områder. Søger man alt indenfor hårde hvidevarer eller alskens elektronik, køkkenmaskiner, belysning, føntørrer, barbermaskiner, mobiltelefoner, tv og lyd, og mange andre ting, så kan man finde det meste hos Power.dk. Og endda til rigtig rimelige priser.

Mange har nok set Power.dks reklamer og er måske derfor faldet for fristelsen til, at enten besøge dem på nettet eller fysisk. Man kan se mere på webshoppen og udforske det enorme udvalg de tilbyder. Søger man f.eks. støvsugere eller en juicer, et nyt kamera eller et pulsur, så er det bare at klikke sig igennem alle de mange gode tilbud, som Power.dk byder på.

Power.dk byder på mærkevarer

Man kan finde mange af de mere populære varemærker så som Bosch, AEG, Canon, Bose, LG osv. hos Power.dk, og til meget rimelige priser. Mobiltelefoner fra Samsung, Apple, Huawei, Sony osv. finder man også under Mobil og Tilbehør, samt smartwatches, cykeludstyr og alt indenfor navigation så som TomTom og Garmin.

LÆS OGSÅ:
Sådan får du mere ud af din pension

Køleskabe fra Bosch, LG, AEG og mange andre kendte mærker kan man også få i stort set alle afskygninger. Også vaskemaskiner og tørretumblere fra Miele, AEG og Samsung, samt støvsugere fra Dyson, Nilfisk og Philips.

Skal det være mærkevarer, så har Power.dk bestemt noget at vælge imellem.

Men har de så alt?

Det korte svar er nej. Selv om Power.dk har meget at byde på, så er der begrænsninger. F.eks. sælger de ikke madvarer eller skønhedsprodukter så som læbestifter eller skintonic. De sælger heller ikke tøj, men deres udvalg er under alle omstændigheder imponerende.

Der er dog en elektronisk branche Power.dk ikke udbyder noget indenfor. Nærmere betegnet elektrisk værktøj så som boremaskiner, rystepudsere osv. Her må man henvende sig til f.eks. bauhaus.dk, der udbyder alt indenfor værktøj og alt, hvad der dertil hører. Man kan besøge Bauhaus på www.bauhaus.dk for yderligere information, eller opsøge et af de mange varehuse, der byder på en nærmest overvældende udbud.

Power.dk har gode tilbud

På Power.dks hjemmeside kan man tilgå ugens tilbudsavis samt diverse kampagner. Samtidig tilbyder de fri fragt, 14 dages returret og click&collect, hvilket vil sige, at man kan bestille varen på hjemmesiden og så selv afhente den i nærmeste forretning. Leveringstiden er 1-5 hverdage, alt efter lagerbeholdningen, og man kan endda få Power.dks egen køkkenserie, Danica, som de tilbyder at levere på under 10 dage.

LÆS OGSÅ:
Et rent iværksætter-eventyr

Man kan benytte sig af et online tegne program til at planlægge sit køkken, eller man kan tage kontakt til Power.dk og bestille tid til en samtale med en køkkenekspert. Og de tilbyder endda at levere og montere det nye køkken også.

Power.dk kører desuden med en prisrobot, der sammenligner priser på nettet og sørger for, at Power.dks priser altid svarer til konkurrenterne, og nogle gange endda kommer til at ligge under, hvad andre sælger den samme vare for.

Power.dk er Danmarks nye elektronikgigant, og de stiler efter at give danskerne billigere elektronik og hvidevarer. De ser det som en mission at gøre det til en oplevelse at købe elektronik, og da Power.dk køber stort ind på et nordisk plan, sørger det samtidig for lavere priser, der kommer kunderne til gode.

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med POWER og BAUHAUS.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here