Så sparer Socialdemokraterne endnu engang DF for en masse penge i markedsføring. Hvor er det dog pinligt at være vidne til gang på gang.

Den “nye” kampagne er en kopi fra sidst, som jo tydeligt gav bagslag, da DF er større end nogensinde. Endelig sikrer S sig lige at vi husker på fair løsning og andre klare brud + får pressen til at regne på deres påstande i denne politiske bitch fight. De 33 milliarder kommer f.eks. fra DFs hjemmeside, hvor de mener kloakker i Danmark trænger til en overhaling. Hvilket alle politikere mente efter seneste voldsomme vejr. Det giver lige 33 mia. som DF skal finde finansiering til. Gad vide hvor mange andre af forslagene vi kan ligestille med kloak-fidusen. Useriøst.

Endnu mere useriøst er det, at man kun taler om pengene – men ikke indregner den effekt, som forslagene jo gerne skulle have, da det er derfor de er tænkt. På den måde kunne SAMTLIGE politiske forslag fra alle partier skydes ned, da det meste jo koster penge at sætte i søen.
Et eksempel fra listen er, at DF vil bruge 2 millioner på at samtlige skoler skal have besøg af politiet hver år. Det står så på listen som et økonomisk uforsvarligt forslag. Men i virkeligheden har vi jo lige læst om unge på institutioner, som koster samfundet 10.000 pr dag. Med andre ord hvis bare EEN ELEV på en af alle landets skoler skulle blive påvirket af politiets foredrag, og måske finde anden vej at gå end den kriminelle, ville forslaget allerede give overskud. Een elev af samtlige elever på danske skoler. Den tror jeg godt politiet kan klare.
Det her er så useriøst at man hurtigt kan komme til at føle, at landet lige nu er uden ansvarlig politisk ledelse.

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 7. KLIMAFLYGTNING, STEWARDESSER, BROK OG TYNDSKID.

Jeg tror ikke DF er så svære at slå. Og jeg håber det vil ske en dag. Men det kræver til en start, at man tager dem alvorligt. Og derefter kræver det, at man selv har andet at byde på, and at svine de andre til. Politiske partier skal modarbejdes med bedre politik. Så nemt er det jo. Nemmere for nogle end andre. Åbenbart.

Socialdemokraterne har netop sørget for ekstra 10% til DF er mit bud. Og de får dem sikkert primært, fordi Tulle og de andre vil nægte at gå ned på det lave plan og debattere – men istedet helt ignorere. Det kan de også roligt.

Hvem har nogensinde vundet på at svine andre til i kampagner?
Hvem er nogensinde blevet taget seriøst på kampagner om, hvor slemme de andre er?

Jeg mindes i skrivende stund ingen.

Kom endelig med eksempler – og DEL ENDELIG, så flere kan forsøge at huske…

(Jeg linker med vilje ikke til hjemmesiden, da jeg ikke ønsker at medvirke i det stunt. Så den må i selv rode efter…)

Tidligere artikelHuskeseddel mod Tomheden
Næste artikelVærdikanonen er fyldt med løst krudt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here