Mange påstår at medier og politikere ikke fortæller om angrebet i Ry. Jeg hører ellers ikke om andet i nyheder og på nyhedssites siden det skete! Fokus på bolden ville klæde debattørkorpset vældigt!

Grunden er, at disse debattører forsøger at få lidt medietid på at påstå, at alle andre end dem selv, er de rene racister. Men i virkeligheden er det, hvad de selv er. De fokuserer jo netop på ofre og gerningsmænds etnicitet – mens man jo i virkeligheden skal behandle dette præcist for det, som dette er: fire unge drenge angriber anden ung dreng. Jeg vil skide på hvor de er født – men fokuserer hellere på, hvor de bor. Og her tager vi normalt sagens alvor mere alvorligt end muligheden for et kækt mediesekund.

Det er så langt ude at vi altid skal diskutere om politikere siger for lidt eller for meget og medierne sender for lidt eller for meget. Presselogen kan så optælle artikler om dette og sammenligne og blablabla. Eneste vi opnår er, at historien og alvoren i sagen glider i baggrunden. Det kan og skal vi gøre bedre!

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 5. LANDPATTER, KLODSET ELLER FIRKANTET OG ET LIGTOG
Tidligere artikelKina snød i PISA tests
Næste artikelÅRETS PRESSEFOTO? Gu er det da ej!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here