Måske ved et tilfælde, men ikke uden grund, blev Charlotte Gjøtz specialist i baby- og børneudstyr. Som barn af en iværksætterfamilie, har Charlotte fået service- og købmandsgenet ind med modermælken, og siden hun var ganske ung, har hun taget aktiv del i familiens forretningsliv. Hun har i rigtigt mange år været en del af ØnskeBørn i Klarup, der var og er er i familiens eje, og siden 2006 har hun selvstændigt drevet ØnskeBørn i City Syd.

Det er altså Charlottes fædrene ophav, der i sin tid introducerede hende til branchen – og selvom familiens iværksættergener ikke lader sig fornægte, så handler hendes engagement i ØnskeBørn om andet og mere end det. Hun brænder for sig fag.
”For mig er det en stor glæde at få lov til at servicere vores kunder. Tænk på, at dem der kommer ind i ØnskeBørn altid kommer i et glædeligt ærinde. Spændte og forventningsfulde kommende forældre først og fremmest, og det er jo skønt, at få lov til at sælge dem den helt rigtige barnevogn og det udstyr de har brug for til et lille nyt liv,” fortæller Charlotte Gjøtz, ” og ofte får vi jo lov til at følge dem til børnene ’vokser ud af butikken’. Vi sælger dem måske også autostolen, juniorsengen og babys første legetøj. Det er en stor glæde, men også et stort ansvar, som vi er meget bevidste om. Det kræver både ærlig og faglig kompetent vejledning at beskæftige sig med, for der er jo tale om mennesker der er ude og købe ind til det dyrebareste de har.”

LÆS OGSÅ:
MICHAEL JUUL ERIKSEN: MAN SKAL GØRE SIG UMAGE

OnskeBorn4ØnskeBørn er en sammenslutning af selvstændige specialbutikker. Det betyder, at udvalget i de enkelte butikker er unikt – og således er det Charlotte der sammensætter produktudvalget i ØnskeBørn Aalborg. Derfor har hun haft mulighed for at opbygge et produktsortiment, der fuldstændigt matcher de aalborgensiske familiers ønsker og behov. Og der er store geografiske forskelle på hvilke produkter, vogne og typer af udstyr kommende og nuværende forældre efterspørger. Det kræver både interesse, engagement og faglig ekspertise, hvis man vil drive en forretning hvor ingen går forgæves. Og det vil Charlotte.
”For mig er det selvfølgelig væsentligt, at vi som forretning formår at tilpasse os markedet. Derfor gør vi en dyd ud af at sætte os ind i de behov, der er særlige for lige netop Aalborg. Geografien betyder – selvom man måske ikke umiddelbart skulle tro det – noget for hvilke produkter der er størst efterspørgsel på. I København køber kommende forældre combi-vogne til deres børn – heroppe vælger vi barnevogne. Det betyder, selvfølgelig, at jeg sørger for, at vi i butikken har det bedste og største udvalg af barnevogne,” fortæller hun.

 

ALLE ØNSKER…

Grundlæggende er service noget af det væsentligste for Charlotte, men det kræver mere end imødekommenhed, at stå bag disken i ØnskeBørn. Når hun har sat sig ind i hvilke produkter der skal ind i butikkens sortiment, skal personalet kunne vejlede kunderne fyldestgørende, og derfor får de løbende undervisning, så de er opdaterede på produkter, sikkerhed og anvendelse.
”Uanset om vi skal sælge en autostol, hvor der er tale om børns sikkerhed, eller en brystpumpe til en nybagt mor, skal vi være i stand til at råde og vejlede korrekt,” siger Charlotte Gjøtz.
”Vores kunder har simpelthen krav på, at vi ved hvad vi taler om.”

LÆS OGSÅ:
Find den kanariske ø, der passer bedst til dig og dine rejsemål

OnskeBorn3
OnskeBorn2Alle ønsker det bedste for deres børn – og i ØnskeBørn bliver det udsagn meget konkret. Autostolen skal være korrekt installeret, barnevognen praktisk til formålet, sutterne velvalgte og babys første hue skal passe – ret præcist. ØnskeBørn i City Syd er drevet på oprigtigt engagement, og et ønske om at skabe en butik der er langt mere end en god forretning. Kvalitetsprodukter, udvalgt på baggrund af stor viden, og lysten til at give kunderne en god oplevelse qua personalets kompetencer, er en erklæret ambition. Charlotte Gjøtz ved hvad hun taler om, når det handler om baby- og børneudstyr. Hun er selv mor til to – tre, hvis man tæller butikken med, og det kan man måske med rette gøre. Det der startede som en iværksættertrang, er blevet til en faglig passion – og du kan derfor glæde dig over, at Charlotte resten af året deler ud af sin viden i en fast klumme i [et cetera] Magazine.

WWW.BABYTORVET.DK
I dag shopper rigtigt mange baby- og børneudstyr online, og den mulighed er der selvfølgelig også hos ØnskeBørn Aalborg, der i 2010 relancerede en eksisterende webshop: www.babytorvet.dk, der i dag er en stor velassorteret
webshop, med et varesortiment der matcher den fysiske butik i City Syd – og med garanti imødeser ethvert forældrepars behov for udstyr til ønskebørnene.

LÆS OGSÅ:
Ultimativ forkælelse for kvinden i dit liv

”Når det handler om udstyr som barnevogn, austostol, senge og den slags, anbefaler vi, at man handler i en fysisk butik, hvor man kan se og mærke produktet og få den rette vejledning, ” siger Charlotte Gjøtz, ”men når man først ved hvilken sut baby foretrækker og hvor mange stofbleer man bruger på en dag, er det kun en fordel, at man i ro og mag kan shoppe den slags ting hjemmefra.”

Indtil næste gang kan du finde ØnskeBørn på
http://www.facebook.com/OnskeBornAalborg
eller på Stenbukken 5, 9200 Aalborg

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here