Forside [et cetera] manifest

[et cetera] manifest

Og så videre…

6040418932_9906491887_oDer foregår altid noget efter tæppefald. Der er altid nogen der føler at maskerne faldt. At andet var spil for galleriet, men mest for de fremmødte – og så er der andre der mener, at replikken var pointen. Og scenen er deres. Der er altid en eller anden der er på vej op. Eller væk – eller måske endda tilbage. En hvilken som helst aften, er der altid nogen der sætter noget til debat eller talentet på spil.
Der er applaus på Fredericia Teater, jazz på house, Nordkraft i centrum, bratscher i det kongelige, rock på Roskilde, folkefest i Allinge og verdensstjerner i musikhuset. Og så videre. For der er altid mere – og flere – på programmet.
Danmark er dit land – levende, pulserende og driftig. Alt sammen, eller i alt fald det meste, til ære for dig. ET CETERA Magazine er et manifest! Landets, og din min og vores historie. Værdigt. Vi portrætterer landets kulturpersonligheder. Vi lader dem tale ud og sætter sjældent punktum for historien.
Vi elsker erhverv. Vi dyrker og styrker erhvervslivet og sætter pris på iværksætteri. Vi sætter spot på det. Vi beskæftiger os med politik. Ikke med hvordan og hvorfor, men med hvem og hvorfor.
Vi ved godt, at det er nuancerne det kommer an på, også når det handler om lipgloss eller crocks og vi erkender, at den fede bil kan være det stof drømme er gjort af.

Så det er vi. Vi er det stof drømme af gjort af – og dem der gik i opfyldelse. Vi er kultur, mode, sport, erhverv, gøgl, gadgets, kærlighed, krig, livsstil… et cetera

KONTAKT BANNERSALG PÅ 70 22 30 13