Livskvalitet er noget, de fleste mennesker søger. For nogle mennesker handler det om at tjene mange penge, mens det for andre er vigtigt, at der altid er tid til familien. For andre kan det være afgørende, at man kommer væk fra et liv med smerter og lidelser, som fylder for meget.

 

For et liv med konstante smerter kan gøre, at livskvaliteten i den grad falder drastisk. Det kan være svært at fokusere på de positive ting, og måske føler man nærmest ikke, der er nogle positive ting. Er man nået dertil, er det vigtigt at sige stop og gøre noget ved problemet. I hvert fald bør man prøve alt det, man kan.

 

Cannabis som medicin går i mange tilfælde ind og hjælper mennesker til færre smerter og større livskvalitet. Det betyder ikke, at man skal begynde at tage cannabis, hvis man har et helt normalt liv uden skavanker eller problemer. Det er noget, som skal bruges til at ændre nogle ting.

 

Psykiske lidelser som stress, angst og depression kan afhjælpes med cannabisolie. Det skyldes, at den mentale tilstand ændres, og man slapper mere af i den situation, man er i. Det kan ofte være den helt store nøgle til at komme ud af sådan en lidelse.

LÆS OGSÅ:
Det han siger er man selv...

 

Cannabis bruges også som medicin mod mange fysiske problemer. Det kan være rygsmerter eller hovedpine, men det kan også handle om meget syge patienter, hvor smerterne skal lindres gennem et længere forløb.

 

Forstå din krop

Fysisk og mental sundhed handler i mange tilfælde om at forstå sin egen krop og sind. Det lyder måske lidt dybt, men det er faktisk ret lavpraktisk. Et eksempel kan være, at man føler noget fysisk ubehag i kroppen. Det kan måske forklares, hvis man kender kroppens mekanismer og ved, om man eksempelvis har alt for meget eller for lidt fedt i kroppen.

 

At forstå sin krop kan også handle om noget så vigtigt som kost og motion. Hvis man ikke ved, om man dyrker nok motion, eller om man propper de rigtige ting i munden, hvordan skal man så kunne forbedre noget?

 

At forstå sindet kan ofte være mere vanskeligt. Her skal man måske lidt dybere ind i sig selv for at forstå, hvorfor man tænker og føler, som man gør. Der kan være tanker, som presser sig på, uden at man egentlig har mulighed for at forklare hvorfor.

 

Mange gange kan det at snakke med andre føre til noget godt. Har man større problemer, er det måske professionelle fagfolk, der skal hjælpe en videre.

LÆS OGSÅ:
Træd i karakter!

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here