PRESSEMEDDLELSE: Behovet for at komme af med mennesker har aldrig været større. Danskerne deltager i stor stil via SMS og Apps, når man feks på TV skal gøre folk opmærksom på deres uduelighed og stemmer dem ud af flokken. Nu skal den glæde spredes til endnu flere områder.

“Der er mange man ikke ønsker i politik, folk man ikke ønsker i debatten og musikere, som man ikke vil høre i sin radio. Den nye app vil totalt fjerne alle spor af udvalgte mennesker omkring dig, så du kan leve i fred”, fortæller Jeppe Søe, eksklusionschef i appracadappra.

Appen laves i samarbejde med tv og radio, folkekirken og kommunernes landsforvisning.

“Det har været vigtigt for os, at vi kan slette folk direkte i CVR og kirkebøgerne, så de aldrig kommer tilbage. Alene arbejdet med at se gennem fingre med register-lovgivningen har krævet mange timer, men her har det offentlige allerede en del erfaring, vi har trukket på”.

APP REDDER FOLKESKOLEN

Grumshøj skole på Djurs har testet appen i forbindelse med kravet om inklusion i skolen. Det har været meget besværligt for skolen at rumme de mange ustyrlige børn, som selvfølgelig skal have en skolegang så længe de eksisterer – og her kunne appen fjerne dem helt. Den har også halveret antallet af elever i klasserne, så det nu er normeret til de få lærere, der er afsat penge til. Ydermere kan man fjerne elever, som vil give skolen et dårlig resultat i de nationale test, fortæller flere skoleledere anonymt til Dagbladet BT.

LÆS OGSÅ:
FAMILIELIV ELLER SINGLE

APP FJERNEDE SANDBERG

“For et par år siden havde vi et kæmpe forsøg, hvor appen blev brugt af Bandidos til at fjerne et medlem, uden at de behøvede stå af cyklen. De skulle bare røre en finger, hvilket blev taget godt imod og appen virkede perfekt”, fortæller nomadmanager Solvej Ingrid Jensen.

Tidligere har appen været testet af DR hvor den fjernede Citybois. Siden har man fjernet alle sange på dansk fra melodi grand prix. Til gengæld viste samarbejdet med DR også begrænsninger i brugen, da man hverken har kunne fjerne licensen, X-Factor eller 90 års støv fra byen i Ørestaden. Et forsøg med en hest gik også skævt – men fjernede så til gengæld en chef og hans flyrute mellem århus og København. Appen kan ikke fjernes igen, når den først er installeret – og er gratis på AppStore idag første april.

Tidligere artikelKim Larsen er tilbage!
Næste artikelJacob Ludvigsen er død.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here