Så kom endelig det politiske samarbejde jeg på denne blog har efterlyst siden starten. Et samarbejde med det bedste fra de radikale og konservative. Et politisk ståsted, der både agerer humanistisk og samarbejdsvilligt til venstre for midten – og samtidig tager erhvervslivet og skattepolitikken alvorligt, som på højrefløjen.

Jeg ønsker tilllykke til stifterne!!!

Det vigtigste må være, at samarbejdet lukker markant af for yderliggående partier som Dansk Folkeparti. Blokpolitikken, som især udøvet af Helle Thorning, har givet regeringen et DF som eneste medspiller. Det har været frygteligt for os alle, både regeringen og borgerne. Alt DF er med i går tabt. Intet bliver til andet end vrøvl i overskrifterne. Og al samtale med DF skaber en latterlig og sjofel debat, som i bund og grund vi alle bør være foruden.

Jeg håber INDERLIGT at det nye parti får gjort op med blokpolitikken – og starter på det relle samarbejde. Partiet er blevet kritiseret for ikke at melde ud, hvad de vil. Alene samarbejdet mellem forskellige partier er nok for mig til at se, at nye vinde blæser på borgen. Detailpolitik kommer senere, der har de øvrige partier mange år på bagen, hvilket efterlader dem med gammeldagse tanker og tankegange – her er et nyt parti, der tør melde ud at de eksisterer FØR de har alle tanker på plads. Dette med sikkerhed fordi, de vil udvikles af samtale.

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 4. ALENE PÅ MANDETUR - JERNALDER, HOTDOGS OG CAMPING

Uanset politisk ståsted må man juble over partiets skabelse, idet der fra alle partier er tvunget nye tankegange og strategier ind i verdensbilledet. Blæser ens vinde bare videre som før, bliver stormvejret til en lille vind, som man slipper uden nogen ser det. Den slags lugter altid fælt.
Der er brug for stormvejret, og lige nu er der rusket op i det hele med Ny Alliance som højtryk.
Det skal påvirke alle lavtryk, og dem er der nok af i dansk politik!

Velkommen til!

/Søe

Tidligere artikelSlut med isbjørnen KNUT!
Næste artikelBorgerliste i Ribe!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here