Det er begyndt at blive kedeligt på tinge. Alt er slagsmål, intet er løsninger.
Nogle vil påstå, det altid har været sådan – men der var engang, hvor en politisk sejr var at finde et kompromis, finde en bred aftale. Idag handler det om hvem der forlader forhandlingerne først. Idag var det boligspørgsmål der blev lagt i regeringens hænder, fordi Soc. Dem. forlod festen.

Socialdemokraterne har valgt en sløj form. Måske er det samme spindoktorere, der ødelagde både Nyrup og Lykketoft der råder den vej, men det gør ikke handlingen bedre. Den nye stil er at gå fra forhandlingerne og derefter sige til pressen, hvad der gik galt.
Spindoktorerne har ikke ret i denne taktik, jeg ville aldrig selv råde mine kunder til den form. Det skyldes, at jeg personligt mener, at folk der forlader en forhandling giver op.

Politikerne tror, at befolkningen synes det er stærkt at gå i protest. Men befolkningen er ikke på linie med den bombastiske stil. Herude i samfundet er vi resultat-orienterede!

Jeg synes, at vi som befolkning skal sende et klart signal til alle politikere:
At vi synes det er opgivende at forlade forhandlinger. At vi kræver, at de bliver der og kæmper, indtil de direkte bliver smidt ud. De er vores tjenere og jeg vil gerne ha, at min tjener bliver i kampen indtil den er tabt. Ingen der har min stemme skal forlade en kamp i utide.

LÆS OGSÅ:
SMITTETAL ELLER GALLUPTAL?

Politikerne må forstå, at vi vil ha resultater og ikke slåskampe om kommunikationen udenfor sandkassen. Regeringen har det fint med at Socialdemokraterne forlader det ene efter det andet – og de skal nok vinde på det. Men det er som om Socialdemokratnerne tror, det er stærkt at give op.

I skolen kaldte vi den slags for svagpissere, og det vil jeg stadig kalde den slags svage individer, om de så har skoletaske eller røde faner omkring sig.

Ind i kampen. Lad os få nogle brede forlig og insistere til det sidste.
I har fået vores stemme for at bruge jeres stemme.
stemmen virker ikke saglig udenfor døren!

Tidligere artikelROD I GRÆNSELAND
Næste artikelDe gode gamle dage…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here