Morten Messerschmidt er nu taget i nåde i Dansk Folkeparti. “Vi har valgt at tage ham tilbage”, siger Thulesen dahl. “Han tages imod med åbne arme”…. Det er fandme en ny holdning i forhold til dengang han gik. Der troede ingen ham. Pia Kjærsgaard sagde endda, at hun var glad fordi han gik, da “fuldskab ikke er foreneligt med at være politiker!”.
Meget er der tvivl om fra BT’s historie, men at han var stang-bacardi afviser ingen!

At Messerschmidt overhovedet VIL ind i partiet igen er en svag og tåbelig beslutning, der bygger på en ligegladhed med politik og topstyring i partiet. Han blev dolket for åben skærm, og er åbenbart totalt ligeglad. Da han gik vaskede hele hans parti hænder. De tog afstand, baseret på en BT historie. De troede ikke på Morten Messerschmidt, men på avisen, måske fordi de inderst inde vidste, at det sgu nok passede meget fint at det var sket.
Nu tager de så afstand til avisen og tror på deres egen morten. Men først, da avisen sagde undskyld.

DF er dermed afsløret som et topstyret parti, hvor man ikke tror på personerne indenfor kredsen. Men behandler dem som varer, ansigter og dukker, som kun er noget værd, hvis de er uskyldsrene og på linie med de uskyldrene engle, som de øvrige tror de er.
I det sekund de er plettet, er det ud. De “vælger” så at “gå selv”… men udtalelser fra Thulesen Dahl nu, viser jo at det ikke var et valg han gjorde. Han blev bedt om at gå!

LÆS OGSÅ:
Egelund vil brænde opbyggede broer

Hvis man dolkes er man svag, hvis senere bare godtager at blive taget til nåde.
Hvis folketingsgruppen troede BT fremfor Morten før, hvorfor tror de så omvendt nu? Folkestemningen? Gallup? Muligheden for omtale i forbindelse med retsager?

Lorteparti!

Tidligere artikelBorgerliste i Ribe!
Næste artikelAfsløring: Jørgen Leth var dopet!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here