Foto: Buro Jantzen

Der er ret mange – både anmeldere og publikummer – der allerede har udtryk stor begejstring for dramatiker Jeanette Munzerts, bearbejdning af Klaus Rifbjergs oprindelige filmmanuskript, og kapelmester Søren Graversen måde at arrangere Bent Fabricius-Bjerres originale musik med kendte hits som Jeg sætter min hat som jeg vil, Stilleleg for voksne og Duerne flyver, til forestillingen ‘Jeg er sgu min egen’, som (heldigvis) havde premiere på Nørrebro Teater d. 28. februar.

JEG ER SGU MIN EGEN er en absurd-humoristisk og evigt aktuel historie om en virkelighed, der er bedre til at stramme grebet end til at sætte humøret frit. Vi følger den fandenivoldske Annie, som mildest talt har det svært med regler, kasser og etiketter. Hun vil sætte sin hat, som hun vil, og insisterer på at møde verden med godt humør. For hvis man aldrig prøver noget, så sker der ingenting! Men sådan er samfundet ikke indrettet. Faktisk gør det alt for at få Annie til at passe ind, makke ret og slåsig ned – såhun kan blive en god samfundsborger!

DEBUTANT OMGIVET AF STÆRKT ENSEMBLE

Debutanten Mathilde Passer, der spiller hovedrollen i forestillingen, er ikke alene barnebarn af Dirch Passer og bærer af et talent, vi genkender – i JEG ER SGU MIN EGEN løfter hun tilmed arven efter Daimi, der i sin tid spillede rollen som Annie på film.

LÆS OGSÅ:
En bustur du sent vil glemme...

I Nørrebro Teaters sceneversion anno 2019 medvirker desuden et stærkt ensemble med Marie Askehave, Anne Sofie Espersen, Tom Jensen, Morten Hemmingsen og Nicolai Jandorf samt fire musikere i den prisbelønnede instruktør Niclas Bendixens iscenesættelse.

Den Reumert- vindende scenografduo Torden & Lynild står bag den Panton-inspirerede scenografi i tre etager, og Peter Friis har skabt koreografien. Niclas Bendixen instruerer.
Læs mere og bestil billet via https://www.nbt.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here