Bo er født og opvokset i Aalborg. Han sagde sit første ord et sted inden for bygrænsen, scorede sit første mål i en af de lokale fodboldklubber – og fik ret fine karakterer på byens skoler. I dag er han 31 år gammel, bosat i Hasseris med sin kæreste Carina og deres to børn Dicte på tre år og Villum på et. Bo elsker sin familie, sin by og sit arbejde.

Han har beskæftiget sig med ejendomshandel i ti år– de sidste otte som mægler for, først, Nybolig og siden Thorkild Kristensen. Bos faglige kompetencer understøttes af en livslang kærlighed til Aalborg og de omkringliggende byer. Hans force er en uhøjtidelig omgangstone, og en helt eminent evne til at møde mennesker og engagere sig på en måde, så han er i stand til at imødekomme ønsker og behov hos de kunder han servicerer.

Bo er engageret i kommunen, både erhvervsmæssigt og personligt. Han nyder, at bo i en by hvor kulturlivet trives, og han sætter pris på muligheden for, i løbet af meget kort tid, at befinde sig midt i noget af landets smukkeste natur, men han holder også af at være hjemme.

”Jeg føler mig hjemme her. I byen, i mit fag og i mit hus. Tre væsentlige parametre, hvoraf vi for langt de flestes vedkommende kan hjælpe med at opfylde mindst to.”

LÆS OGSÅ:
3 gode grunde til at bo i bofællesskab

Aalborg Mægleren er din lokale ejendomsmægler. Fagligt og personligt engagement i byen og egnen er en del af virksomhedens værdigrundlag – det samme er lysten til at involvere sig, både i sildebensgulve, funkisstil, mansardtag og dem der lever – eller skal leve under det.

Aalborg Mægleren sælger aldrig et hus – men rigtigt mange hjem. Kernekompetencerne er lokalkendskab og personlig betjening – i gerning, mere end ord.

”Jeg er sikker på, at folk har brug for at føle et oprigtigt engagement fra deres mægler. At føle, at de er mere end et nummer i rækken. Uagtet at en mæglervirksomheds succeskriterium uomtvisteligt er salg, så mener vi, at det skal opnås gennem en virksomhedsfilosofi der er baseret på interesse og oprigtigt engagement, ” siger Bo Lynge.
”En Aalborg mægler føler sig forpligtet over for kunderne, og overfor egnen. Vi er drevet af kærlighed til vores fag, og det betyder, at vi ikke behøver at lade som om, vi finder tagkonstruktionen eller beliggenheden på et hus interessant – det gør vi faktisk!”

Når Aalborg Mægleren har kvalificeret sig til at repræsentere sælger i en ejendomshandel, er ejendomsmægleren ansvarshavende hele vejen igennem processen. Sædvanlig procedure i mange mæglervirksomheder er, at administrativt personale overtager en del af sagsbehandlingen og markedsføringsarbejdet, når først mægleren har indgået aftale med sælger. Sådan arbejder Aalborg Mægleren ikke. Hos os opererer vi med ’færre kunder pr. mægler’, fordi det for os er væsentligt, at det er mægleren og hans kompetencer der følger sagen til dørs.

LÆS OGSÅ:
Sådan får du mere ud af din pension

Aalborg Mægleren benytter sig, som andre mæglervirksomheder, af de traditionelle pr-platforme – avisannoncering, radioreklamer og direct-mail, men vi gør det på en utraditionel måde. Vi sætter de nødvendige ressourcer af til at få visualiseret og udformet vores annoncer, på en måde der afspejler vores virksomhed og dit hus – blottet for rutinepræget mæglersnak og intetsigende billedmateriale. Desuden differentierer vi os på hyppighed, og på indsigt og kendskab til lokalområdet, der betyder, at vi kan målrette vores markedsføring optimalt.

”For mig som indehaver er det afgørende, at vi kan stå 110 procent inde for den salgsindsats vi leverer, og at jeg ved, at skulle vi mod forventning ikke lykkes med en opgave, så har vi i alt fald gjort alt hvad vi kunne – og vi har gjort det på en professionel måde, hvormed sælger er tilfreds,” siger Bo Lynge.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here