Lykketoft er måske nok den mand i dansk politik, der ved mest om samfunds-økonomi. Det har tiden vist os. Man kan, som jeg, være helt uenig i hans dispositioner, men som økonomi-minister fik han ros fra samtlige partier for sin viden.

Men man vil ikke ha ham som leder! Ledere behøver ikke være kloge, de skal kunne agere statsmænd. Ikke engang socieldemokraterne vil ha ham, siger ny undersøgelse. Halvdelen af folk, der stemmer S, mener at Fogh gør det bedre – og kun hver tredie mener Lykketoft holder. Sikke en fallit-erklæring!

Nu skal jeg ikke som konservativ give Lykketoft for mange råd – men jeg tror jeg ved hvad der er galt i Socialdemokratiet – deres ledere virker først kompetente og naturlige, også Nyrup, men efter nogen tid som formænd, går det galt. Jeg tror det er spin. Det ligger ikke til et arbejderparti at lave coca cola-reklamer for sig selv. De er ikke majonetter, der kan agere som skuespillere. Hvis de lærer sætninger udenaf og barberer gedeskægget af, bliver det hele kunstigt – og dermed bliver de ikke arbejdernes folkelige folkehelt.

Måske Socialdemokratiet skulle finde sig en ny Anker Jørgensen, der kommer ind med halm i skoene og får lov at være sig selv. Alle spindoktorere skal fyres omgående og kommunikationsfolkene ud. Eller også skal de bare være mere kompetente og tænke i INDHOLD fremfor FREMTONING.
Så kunne den kloge og alvidende Per Stig Møller også få en chance, da han nok er den bedste hjerne på tinge – men ikke er præsentabel nok. Der har Konservative istedet valgt en mand, som fungerer glimrende som anonym knæsidder hos V og DF.

LÆS OGSÅ:
SMITTETAL ELLER GALLUPTAL?

Indhold, visioner, store linier og fremsyn ønskes.

Tidligere artikelTOP møde
Næste artikelSolen og livet

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here