SOM LOVET i en status er her min video fra 5 marts, fuld af tristhed og håb på samme tid.

Det er med en smule nervøsitet jeg lægger den ud. Den 5. marts er årsdagen for min fars død og den 6 marts er årsdagen for min konkurs i 2008 – og derfor havde jeg ikke meget andet end de tanker på hjerte. Ved gennemsyn kan jeg nemt se, at jeg ikke er på toppen og at det privatlivs-filter, jeg normalt har oppe for at beskytte mig lidt, er lagt ned. Men det er hudløst ærligt, og nu må det så stå for sig selv og være klar til at blive modtaget forskelligt af jer.

Selvom jeg godt vidste, at det ville blive en enormt personlig fortælling, tog jeg alligevel fat på at fortælle om de 7 års mareridt. Måske en enkelt af jer kan få noget ud af de 20 minutters fortælling, det er lang tid men jeg håber du bliver til enden… – og hvis bare en enkelt får klarhed på nogle tanker, er det alt værd.

Når jeg taler om de har ting er jeg altid bange for, at folk skal tro jeg er nedtrykt og går rundt og er en tikkende bombe af tårer – men INTET kunne være mere forkert. Jeg er super glad og lykkelig, jeg knokler nu med det jeg kan lide – og jeg er i den grad klar til at blive booket til flere foredrag og til at arbejde med kommunikation, da jeg har energi som sjældent før. Det ændrer ikke på fortidens eventyr og historier – og nu har I den.

LÆS OGSÅ:
SPECIALKLASSEN: DET SMITTER FØRST KL 22

God fornøjelse.

/Søe.

(DEL VENLIGST VIDEOEN – TV ADD for hverken licens eller mediestøtte. Vi har IKKE RÅD til at reklamere, og derfor er det HELT nødvendigt for os, at du hjælper med at dele videoen, så vi kan spare pengene. Vi lever udelukkende af glæden ved at lave TV og at dele tanker og ord med jer.)

Tidligere artikelPRIVAT ELLER PERSONLIGT – Det blir sagt, 7. marts
Næste artikelAPPLE LANCERER ALT FOR TYND DIMS – Det blir sagt, 10 marts

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here