Lisa Aybike Kir er født og opvokset i Nørresundby. Som 18-årig rejste hun til USA for at prøve lykken som model og skuespiller.
I dag er hun gift med James, arbejder som skuespiller og så deltog hun sidste år i ‘Danske Hollywoodfruer’, en realityserie der fulgte danske kvinder bosat i Hollywood. Lisa Aybike Kir arbejder i øjeblikket på bog om barndommen i Nørresundby, hverdagen i USA og de drømme hun fik opfyldt undervejs.

Lisa Aybike KirLisa Aybike KirLisa Aybike Kir

(I) Mit seneste køb er denne Michael Kors taske. Jeg er vild med brunt læder, og jeg syntes det passer perfekt til blond hår. Jeg syntes tit ting og tøj kan blive for meget design, men nogle enkelte klassiske ting, som denne taske, kan man ikke leve uden som kvinde, så der syntes jeg det er i orden at betale lidt ekstra, fordi man ender med at bruge dem hele tiden. Ellers er mit motto ’never pay retail’ – man er vel nordjyde. (II) Når jeg savner Danmark og min familie lytter jeg til George Michael. Jeg synes pladen er melankolsk, og det passer godt til det savn. Jeg æytter meget til musik og har en playliste efter alt hvad jeg fortager mig – så jeg har en liste til sport, madlavning, bilkørsel osv. (III) Mit sminke bord og mit spejl er totalt uundværligt for mig – og sikkert for de fleste kvinder. Om vi vil stå ved det eller ej, er vores ydre mange gange en direkte connection til hvordan vi føler os i det indre. (IV) Alle Phillip Martins produkter er fantastiske, og de forhandles også i Danmark. Jeg er specielt glad for denne scrub og ansigtscreme, og har dem med overalt! (V) Selvom jeg bor i Los Angeles bruger jeg meget tid i New York som jeg elsker, og som er det sted jeg gerne vil ende mine dage. Jeg elsker alt ved New York – fra Central Park til Times Square… I ♥ NY!

LÆS OGSÅ:
Tænk på et tal…

Lisa Aybike KirLisa Aybike KirLisa Aybike Kir

(VI) Min kat Chloe er mit kæreste eje. Hun elsker parfume, kjoler og blomster, nøjagtig ligesom mig. (VII) Min vielsesring er den bedste gave jeg nogensinde har fået. Den minder mig hver dag om hvor heldig jeg er. I øvrigt valgte jeg den selv i butikken, på den mest smukke og romantiske solskinsdag i New York. (VIII) Min Mercedes Benz 190 SL fra 1955 er en af de dyreste ting jeg ejer. Og jeg burger den næsten aldrig, da den enten er til reperation – som koster en mindre formue – eller er i garage Hvis du har set Hollywoodfruerne er der et afsnit hvor vi drøner rundt i den. (IX) Jeg har mange fejlkøb, men disse disko Dolce Gabbana sko må toppe listen.. I det der må have været et anfald af solstik, købte jeg disse rædselsfulde grønne sko som passer til… intet! Men Shh, min mand James ved ikke, at jeg har dem – og de var ikke billige Skulle nogen få brug for et parDolce Gabbana sko i en str. 37 modtages tilbud gerne…(X) Ligenu gennemlæser jeg min egen bog “ Fra Aalborg til Hollywood” som handler om mit eget liv og min egen rejse, fra opvæksten I Aalborg til mit nuværende liv i Californien. Den handler om hvordan man kan få alt det man drømmer om – også en karriere I Hollywood.

LÆS OGSÅ:
Tag vasketøjet ind - musikerne kommer...

Lisa Aybike KirLisa Aybike KirLisa Aybike Kir

Tidligere artikelNils Sloth: Egentlig er jeg ordensmenneske
Næste artikelForvandlingen: Åh Susanne

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here