”I yderste konsekvens kan vi udvikle ”besærkerarret”, som vil efterlade ethvert menneske uden nogen som helst erindring om sit liv”.

 

Kaldet fra Galathea er børne- og ungdomsfantasy – den første i en serie om tvillingerne Aia og Peter, der vokser op hos velhavende familie på et gammelt slot, hvor dagene ikke ligefrem er præget af muntert liv og leben. En dag finder de to en kuffert på trappen – og indeni to billetter til Galathea og deres livs mest fantastiske eventyr.

 

Verden er ikke, hvad du tror – den er alt det, du næsten ikke kan forestille dig!

 

Historien er så uendelig smukt fortalt. Sproget tager de unge læsere alvorligt. Næsten alt kan ske under blodbøgens blade og på skibet Galathea – og meget gør det. Kaptajnen venter et sted derude – men der er mørkt, og det kan være svært at kende fjende fra ven, i en verden af alkymister, sigøjnere og wicksere. Den magiske verden Igdrafell er værd at vogte over – og måske er det det, Aia skal lægge alle sine kræfter i. Historien folder sig ud over mere end 500 sider – og det er en af de fortællinger, der – bygget op omkring den helt klassiske ’det gode mod det onde’-konflikt – kan få tiden til at stå stille. Kan du huske dengang, man var 12 år – sådan cirka – og kom hjem med en ny bog under armen og udsigt til timevis af uforstyrret læsning? ’Kaldet fra Galathea’ er sådan en bog, og du skal skynde dig at forære den til det nærmeste unge menneske. Den er – også – en helt fantastisk højtlæsningsbog; 10-årige og opefter kan sagtens følge med, hvis de har lyst; sproget kræver, at man er vant til at lytte.

LÆS OGSÅ:
ET CIRKUS' SÆRLIGHED

 

’Kaldet fra Galathea’ er skrevet af Nathali og Bettina Liane – en stærk mor-datter-forfatterduo, som forhåbentlig snart sender den historie ud i verden!

Udkommet på Turbine. 2019. Nathali og Bettina Liane. 558 sider. 249,95,-

 

https://turbine.dk/produkt/kaldet-fra-galathea/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here