Målerlarven æder løs af livets træ. Jeg satte foden ned.
Det skal man som forælder, hvis man synes noget strider imod det, man opdrager efter.

De nationale tests er ikke læring, siger dem der skal bruge dem. De er ikke til for mit barn, siger dem der skal bruge dem.
De er skabt for at forskere kan gnaske tal i sig – og selv forskerne er i tvivl om resultaterne.

Det svarer til, at lærerne skulle tvinge børn til at udfylde en gallup-måling… Det ville aldrig gå. Derfor holdt vi fri i fredags. Mine børn må gerne testes af lærere (sker hver dag) og til sin tid af en censor – men ikke af politikere gennem en computer.

Andre må gerne teste deres børn. Er du for test og elsker tal, så giv den endelig gas. Jeg prøver ikke at ødelægge det for dig og dine børn, i vores familie holder vi bare fri, mens du gør det du vil. Vi er ikke engang på skolen med bannere og alskens slogans, vi sidder bare på Nørresundby Havn og spiller pokemon go.

NU SKER DER NOGET!
– Tre advokater har uafhængigst af hinanden bekræftet, at dette er min ret.
– To partier er foreløbig i gang med at formulere spørgsmål til ministeren.
– En forsker er blevet sat på plads af virkeligheden, da datasikkerheden påviseligt også er ude af kontrol.
– Både to ledere, en kommunal ansat og en forsker har vist mig, at de har adgang til det enkelte barns resultater.
– Jeg er kaldt fjols, idiot, uvidende, facist, racist og curlingfar. Men også en masse rart, som jeg primært får benzin af.

LÆS OGSÅ:
DANSK POLITIK ER REALITY-TV

Ingen af ordene ændrer mine værdier, som vel i ethvert menneske er det, vi opfordres til at leve efter? Hvad er vi ellers?

Min tro er faktisk, at det ender med at være mit valg at blive hjemme med Malthe. Hvis det er rigtigt, kan alle forældre blive væk fra test.

Jeg foreslår, at vi laver noget sammen mens det står på – f.eks. fællesundervisning af børnene i Kongens Have, når nu skolen ikke må de dage… det bliver møg hyggeligt og jeg glæder mig

Status er, at Malthe sikkert bliver kaldt ind igen. Men igen vil holde fri. Hans skønne skole har sendt det videre til kommune og uvm, som deres opgave jo er.
Uvm har ikke svaret mig overhovedet, siden jeg rykkede for svar. Jeg forstår det dillemma, som Merete Riisager har.

Mandag skriver jeg derfor til Søren Pape Poulsen i justitsministeriet, da vi må få et endeligt svar på, om børnene er statens eller forældrenes. Om en enkelt lovgivning kan fratage forældrene myndigheden, uden at nævne denne fratagelse, eller om grundloven gælder.

God torsdag til alle….

Tidligere artikelSYSTEMET ELLER EGELUND FEJLEDE I GÅR
Næste artikelKim Larsen er tilbage!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here