TEATER MOMENTUM VOL. 13 PRÆSENTERER: KATASTROFE (21.11 – 21.12)

– EN HVINENDE SEXET HIGH SCHOOL MUSICAL FYLDT MED 8-BIT POPHITS OG UNDERGANG. OG KÆMPEBLÆKSPRUTTER…OG SIRUP.

HISTORIEN KORT

Det er som enhver anden dag i kantinen på Doom Darling High School – og så alligevel ikke. Fem unge elever i en større unavngiven amerikansk by gør klar til både prom night, skolemusical og basketballturnering på én og samme tid.
Vi kender dem alle fra amerikanske ungdomsfilm: den bitchy cheerleader, hendes bedste ven og sidekick, den lækre fyr og sportsstjerne, den nørdede, men i skjul smukke pige og endelig outsider-fyren.

Men katastrofen rammer nådesløst lige midt i det trygge mikrokosmos: Verden går under og pludselig vrimler det med kæmpeblæksprutter, rotter i fårestørrelser og vores fem unge venner må gå til grunde i sirupbade og kvælning med candyfloss.

’Katastrofe’ er en hvinende sexet og hamrende brutal undersøgelse af katastrofens DNA og popkultur som kollektiv erindring – og så er det en musical med nyfortolkede pophits fra 00’erne og frem i en eksplosion af undergang i hot magenta. Alt sammen foregår det i en intenst sitrende og stram stilistisk scenografi af Lise Marie Birch, der er inspireret af lige dele Bauhaus, Arianne Grande og oplevelsen af at sidde fast i arkadespil.

VEGANSK JULEFROKOST OG HIGH SCHOOL MUSICAL

LÆS OGSÅ:
Det han siger er man selv...

’Katastrofe’ er Momentums juleforestilling og dermed den forestilling, hvor man kan tilkøbe julefrokost. I bedste klima- og undergangsvenlige stil er årets julemenu vegansk og 100% økologisk. Maden bliver lavet af Café Kosmos, Odense.

SE VIDEO TRAILER TIL FORESTILLINGEN HER:

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here