Der er ikke noget i vejen med at forkæle sig selv lidt, og du kender sikkert selv til det med at nyde et godt glas vin til aftensmaden eller sammen med vennerne efter en lang dag. Det er hyggeligt, og så smager det godt. I samme boldgade har vi kaffen, som ikke bare er et super energitilskud – nej, det er ligeledes hyggeligt at smutte en tur på café og nyde en kop varm kaffe med vennerne. Specielt disse to drikke er vi mange, der nyder, og det kan vi faktisk gøre med god samvittighed, eftersom flere undersøgelser nu peger på, at de kan have en positiv indflydelse på vores kroppe. Naturligvis skal du ikke drikke enorme mængder af det, men et moderat forbrug er faktisk sundt.

 

Kaffe øger forbrændingen og nedsætter risikoen for kræft

Du drikker det sikkert hver dag, så du har den nødvendige energi på jobbet, og det er også en meget fin ting. En af de positive ting ved kaffe er det høje indhold af antioxidanter. Blandt antioxidanter er en af de vigtigste chlorogensyre, eftersom den menes at kunne holde kræft på afstand. Det er bevist, at kaffen blandt andet mindsker risikoen for kræft i tyk- og endetarmen, men det samme gælder også for leveren samt æggestokkene. Derudover er der en række andre kræftsygdomme, som ligeledes bliver holdt på afstand – så snup du bare en kop kaffe i ny og næ.

LÆS OGSÅ:
EN VÆREDYGTIG VIRKSOMHED

Kaffe kan ikke blot hjælpe mod sygdomme – nej, du kan faktisk tabe dig ved at drikke kaffe. Dit stofskifte kan nemlig stige markant, hvis du drikker kaffe, og der er lavet undersøgelse på både mænd og kvinder, som har sat to streger under, at kaffe faktisk er med til, at folk kan smide lidt ekstra kilo.
Du skal altså ikke være bange for at drikke kaffe, men husk nu alt med måde – det nytter ikke, at du drikker to kander om dagen. Hold det omkring de 3-4 kopper. Hos www.mokkahouse.dk kan du finde alt udstyr samt den bedste kaffe, hvis du ikke allerede er dækket ind.

 

Et glas vin til aftensmad kan gavne dig

Nyder du vin en gang i mellem, når du spiser aftensmad, er det ikke noget, du behøver at undvære. Rødvin indeholder nemlig også en række antioxidanter. Vin kan give dig en pænere hud, som blandt andet skyldes indholdet af resveratrol, der kan være forebyggende mod akne. Ligeledes er det vist, at vin gør dig gladere, og drikker du mellem to og syv glas i ugen, vil du reducere chancerne for en depression. Vin kan desuden være godt for dit immunforsvar, ligesom det kan hjælpe på din korttidshukommelse.
Det er ikke kun rødvin, som er sundt – nej, er du mere til hvidvin, er det helt fint. Faktisk har forskere fundet frem til, at hvidvin er sundt for hjertet, som du kan nyde, hvis du er mere til hvid end rød. Holder du af vin, så find alt i tilbehør til vin på Wineandbarrels.com. De skal nok have det, du mangler.

LÆS OGSÅ:
Du genkender fornemmelsen…  
Tidligere artikelPift soveværelset op med en ny seng eller nyt boliginteriør i høj kvalitet
Næste artikelSådan gør du halloweenaftenen noget helt særligt for de små

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here