Kære PET. Velkommen på nettet.

Hvor er jeg dog glad for, at i fremover vil overvåge min blog. Jo flere læsere jo bedre. Og måske kan i endda lære noget af at kigge med på nettet. Den amerikanske efterretningstjeneste har f.eks. fået meget ud af en stil fra folkeskolen, så nu kan i da sikkert virkelig blive klogere på virkeligheden.

Det er selvfølgelig ærgeligt, at I også vil overvåge de ting, som jeg gør helt privat. Ja faktisk vil jeg forsøge at finde en vej udenom. Alle danskere må jo droppe de danske leverandører og vælge en udenlandsk løsning. I Danmark vil vi nemlig gerne kunne være i fred indimellem. Man kan sikkert købe IPadresser i udlandet som afsendere, og med sikkerhed surfe gennem huller i Rusland. Det er starten på en frihedskamp, og det må overvejes. Det gør de pædofile jo allerede, og nu tvinger i lovlydige danskere til det samme for at være i fred.

Det er ikke fordi jeg skriver ret meget om fremstilling af bomber eller mulige terrormål – men fordi jeg ikke bryder mig om, at nogle læser med. Jeg stoler ikke på, at det ikke bliver brugt. Snakken går jo på stationen…. “Hey, check lige den her mail, nu har ham Søe fået et brev fra dating igen, er han ikke gift ellers? – Det cheker jeg lige, jo han er – sikke da en røver”.

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 5. LANDPATTER, KLODSET ELLER FIRKANTET OG ET LIGTOG

Men nu er det så blevet sådan! I terrorpakkens navn har vi mistet endnu en flig af friheden. Der er ikke meget tilbage. Mails bliver læst, hvis jeg læser modkraft er jeg mulig terrorist, jeg visiteres i København hvis jeg går forkert og registre samkøres forlængst.

Frihedskampen kan begynde… Velkommen til.

/Søe

Tidligere artikelFarvel CD og ha det rart…
Næste artikelVALG07 handler om Dansk Folkeparti

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here