Det var min skyld at hele verden mistede facebook. Jeg havde lige skrevet nedenstående status om NSA – og 5 minutter efter fik hele verden nedbruddet af føle. Det beklager jeg virkelig!

På grund af min holdning, kunne ingen i godt 20 minutter poste deres brasilianske fodboldnavn, ingen kom i bad fordi de ikke var blevet nomineret – og der er utallige jeg kender, som sidder inde med fotos af deres frokost, som ingen steder havde at ende. Medierne nægtede at tage disse billeder ind på læserbrevssiderne – og verden brød sammen.

Og det er alt sammen min skyld. Suk, den er tung at bære…

Kære NSA. Når jeg skrev, at I er nogle svin, skal I vide at jeg faktisk elsker svin. Jeg elsker pølser, bacon og alle andre retter man kan lave udaf dette pragtfulde dyr. Så tag det ikke så tungt, at i fratager kloden at dele deres frokost på grund af mig. Jeg tager ordene herunder i mig igen.

Her er den status I blev sure over. Som jeg hermed trækker i mig igen, Men lige poster her, så vi er sikre på ordlyden i det, jeg tager i mig:

Kære NSA.

Hvor er jeg glad for at læse, at I kigger med her. Jeg synes godt om alle mine følgere her på siden – og forstår på Snowdens nyeste papirer, at I er blandt dem der læser med. Det varmer mit hjerte…

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 7. KLIMAFLYGTNING, STEWARDESSER, BROK OG TYNDSKID.

Når nu I læser med, skal i vide, at jeg synes I er afskyelige.
Jeres metoder er et brud på alt, hvad jeg står for.
Jeres aflytning giver jer intet, som gavner vores hverdag.
Jo, I stopper måske en enkelt terrorist et sted i verden – men der er andre terrorister, som I ikke når. Måske fordi de jo godt ved, at de også bliver fulgt og derfor IKKE bruger de kanaler, som i bruger kræfter på at analysere.

Hvis Al Quaida vil springe en bombe i Nørholm, skal de da være mere end almindelig dumme, hvis de skrev om det på facebook, eller lige ringede op og sagde det i en aflyttet mobil.

Mit bud er, at rigtige terrorister sender brevduer. Dem skulle i begynde at plaffe ned over hele verden med jeres droner. Al Qaida vil nok gå over til fredede fugle herefter, som I ikke kan skyde uden at dyrenes beskyttelse går bananas. Næste skridt er så røgsignaler.

De nye papirer fra Edward Snowden er tankevækkende. Gad vide, hvor længe politikerne kan fastholde billedet af Snowden som en brutal idiot, der skader os alle… Hos mig begynder han at ligne en, som jeg synes godt om.
Hvis masseovervågning og mistænkeliggørelse er det vi må acceptere for en terrorfri verden, er jeg i tvivl om, hvad jeg vælger. Det kan nemlig også føles som terrorisme, at være overvåget – at miste friheden. Det I mener det kræver, at gøre os sikre, giver en verden, som jeg ikke tror er livet værd. Hvor vi ikke tror på naboen og mistænkeliggør alle de andres intentioner. Og en verden, hvor vi fastholdes i en utryghed. Både af terroristerne, og af jer.

LÆS OGSÅ:
Folkeskolen og det politiske fatamorgana

Men tak fordi i følger mig.
Jeg ser ikke navnet “NSA” på listen over mine 7.700 følgere, men I deltager vel i et andet navn??

Er det jer der hedder Asii Yamad? Hun har lige sendt mig en besked om, at hun “virkelig gerne want to be ven med mig. …And lære me bedre at kende”. Jeg skal bare sende hende min email og mit kontonummer?
Nej det kan ikke være jer.
De oplysninger har i jo allerede fået… fra Se&Hør

Tidligere artikelPolitikerlede og folkelighed
Næste artikelDEN DAG LARS LØKKE IKKE HAVDE HÅNDEN FREMME….

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here