Hold da op hvor må jeg være møg lækker. Fuckable og være at være ven med. I er alle skønne og jeg er smigret over at I søger min vej. Især dem af jer, der skriver at i tilbyder gratis sex på en webadresse. Jeg er så den gammeldags type, der synes der kræves en hjemmeadresse til den slags – men fred være med det. Som i kan se, hvis i kunne finde ud af andet end Google-dansk, har jeg fjernet anmodningen fra jeg alle. Jeg er ingen Trump og synes i er en tand for unge til at ville mig på den vilde måde. Ydermere synes min kone næppe, at forbindelsen vil være passende med det vi engang sagde til en præst. Et større problem jeg har med jer er, at I alle har lagt den samme status op med den samme slibrige film, hvor i dyrker sex med en helt tredie. Det er spændende, men ikke ligefrem romantisk – og han er ikke min type.
I hedder garanteret alle Ivanov og er en mand med computer og skægstubbe i en kælder i Novoradtinavlesk, syd for Moskva. Og udover det skulle fanden have lov at tage dig. Forfra og bagfra. Jeg er så træt af at afvise – og anmelde til Facebook. Og endnu trættere af at få svar om, at I åbenbart ikke bryder deres fællesskabsregler trods det, at i har stjålet fotos og alle er ens og er spam. Og hedder Ivanov. Det må man godt i fællesskabet… Kan vi få en version 2.0 af det fællesskab med næste opdatering Mark Sukkerbjerg?

LÆS OGSÅ:
SPECIALKLASSEN: DET SMITTER FØRST KL 22
Tidligere artikelSYV ÅR FOR PET
Næste artikelKLOKKERENT PLETSKUD

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here