Ærlighed. Det går jeg ind for MEN sgu da ikke hele tiden! Jeg har tegnet med Villum på 3 år i dag. Jeg lavede dette absolutte mesterværk, som tydeligt forestiller Josef, Maria og det lille Jesus-barn i sin krybbe. Den lede stjerne er endda over dem.

Så spørger jeg sødt Villum om han kan se hvad det ligner: “JA FAR, DET ER TO DER STEGER SKUMFIDUSER OVER ET BÅL!”

Det er fandme ikke ok! Når Villum kommer hjem fra børnehaven med noget ler, han har klemt sammen, siger jeg da både næææ og woooow og giver ham ret i, at det ligner en elefant som fod i hose.

Ærlighed er ok til fint brug – men vi skal virkelig huske at lære vores børn at lyve.

Tag lige og analyser billedet.

Til venstre står Josef. Han har et gevær i hånden – som er en slags kunstnerisk frihed. Jeg tænker han er pissed over vor frelsers mor, der har bollet udenom. Den med helligånden tror ingen jo på alligevel. Hun har selvfølgelig bøjet sig forover til en julefrokost.

(Eller nej, selvfølgelig ikke en julefrokost, da det først var da Jesus døde vi begyndte at fejre hans fødsel med øl og hor. Havde engang en ide om at kalde en vibrerende dildo “helligånden” – og foreslog det til en pornokøbmand jeg engang kendte. Tror ikke han turde – formen var ellers givet på forhånd. Nå… sidespring!).

LÆS OGSÅ:
Biltur 2018: Del 4. ALENE PÅ MANDETUR - JERNALDER, HOTDOGS OG CAMPING

Til højre står Maria. Hun har så fået tre ben at stå på. Og har et hygiejnebind i hånden. Det var en hård fødsel. Tre sting. Man kan jo SE det er Maria og Josef på tøjet. I Sportmaster kan man købe de der joggingsæt i 2 par. Og der har de to så købt tøjet, men skiftet farver rundt på bukser og trøje.

I midten ligger så lille lyserøde Jesus og kigger op på sine forældre. Han har hånden for øjnene, fordi det ikke er rart med stærkt lys lige når man er blevet født – hvilket virkelig gør Vorherre til en led stodder, som omgående lader en stjerne på størrelse med en Volvo Stationcar kværne tandlægelys lige ned i krydderen på Jesus. Det er klart at han senere konstant vadede ud i vandet, han kunne jo intet se. (Deraf også sætningen “har du set lyset”)

Og over stalden hænger da en KÆÆÆÆMPE stjerne. Hvem fanden kan tolke det sådan, at en skumfidus kan fremkalde den samme astronomiske begivenhed. Det er ikke en gnist, ikke en spejling – det er en led stjerne. Punktum.

Men ok. Jeg tegner et par hyrder, en ged og et æsel. Så tror jeg da nok den er hjemme.

/Søe

Tidligere artikel“SAMUELSENS FORLYGTER” HANDLER KUN OM BLÅLYS
Næste artikelDen russiske steg

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here