00:29:23

BIBIs BOLIG #3 – borddækning og pynt til konfirmation og bryllup

Hvordan holder man konfirmation hjemme? Eller Bryllup? Hvordan dækker man et festbord? Bibi Lykke er stylist - med ekspertviden om bolig, mode, stil og æstetik. Jeppe Søe er journalist,...

KOKs KØKKEN #5 – Konfirmation og bryllup – hvordan holder man festen hjemme?

Hvordan laver man mad til en stor fest. Mad til at holde bryllup hjemme. Mad til konfirmationen hjemme. Hvordan laver man mad til mange mennesker på een gang -...

BIBIs BOLIG #2 – Hvordan vælger man gaver til venner og bekendte?

Hvordan køber man egentlig den perfekte gave til nogle, man kender - eller til dem, man aldrig før har besøgt? Bibi Lykke er stylist - med ekspertviden om bolig,...

KOKs KØKKEN #4 – Sensuel madlavning. Kunsten at forføre gennem smagsløg

Mad og sex. Hvordan er mad sensuel? Kan man forfære en kvinde med god mad? Morten Kok fortæller om sensuel mad, som han har skrevet tre bøder om. Koks...

BIBIs BOLIG #1 – Hvordan får man børnenes “kunst” ind i et stilfuldt hjem?

Hvordan får du børnenes klat ler eller limede tegning fra børnehaven til at passe ind i et stilfuldt hjem? Bibi Lykke er stylist - med ekspertviden om bolig, mode,...

KOKs KØKKEN #3 – Hverdagsmad… når familien ikke har tid

Hurtig hverdagsmad. Hvordan laver man god mad til børn? Hvordan når man at lave mad på en fortravlet hverdag? Hvordan får man madlavning til at hænge sammen med et...

KOKs KØKKEN #2 – Hvordan skaber man en julefrokost?

Hvordan køber man ind til den perfekte julefrokost. Hvad skal man spise til en julefrokost. Hvad er sjovt at servere? Koks køkken er en udsendelses-række om madlavning, du selv...

KOKs KØKKEN #1 – Mortens Kro – fra drøm til virkelighed

For tre årtier siden, inviterede Morten Nielsen for første gang gæster ind på “Mortens Kro”. Han var kun 7 år gammel. Me.nuen var rejecocktail, ris i karry og fløderand...

KOKs KØKKEN #1

For tre årtier siden, inviterede Morten Nielsen for første gang gæster ind på “Mortens Kro”. Han var kun 7 år gammel. Me.nuen var rejecocktail, ris i karry og fløderand...

TATTOO: DO OR DARE

I årets 8 udgivelser, vil vores chefredaktør hver gang kaste sig ud i et projekt, som er foreslået af læserne. Han skal lægge krop til det, som medarbejderne vælger...