Jeg vil gøre noget ved baghaven

Baghaven som ingen ser.

Jeg vil plante noget smukt, som ikke er til glæde for andre end mig selv og dem jeg holder af.

Jeg vil bruge mine kræfter på at slå græsset, rive bladene sammen – lave et springvand.

Sidde I timevis og give pokker I folks forventninger – bare lytte til springvandets brusen.

Lytte til lyden af noget, jeg har gjort for min egen skyld.

Lytte til en handling der ikke fik mig til at vokse I andre øjne – men gav mine egne øjne noget smukt at se på.

Baghaven skal være flottere end forhaven. Forhaven skal give indtryk af, at kræfterne er brugt et andet sted. Folk, der bruger alle penge på forhaven – dem der maler facaden og sætter sig om I en grå baghave, har glemt hvem ens liv handler om.

Omdrejningspunktet er dig selv og dine nærmeste. Det er dig det handler om. Dig og dem du holder af.

Skidt pyt med dem der går forbi – de kan tænke hvad de vil når de ser den forsømte facade, men dem der lukkes ind I huset – dem der finder ud af hvad der er bag facaden – det er dem det hele handler om.

LÆS OGSÅ:
FORLÆNG SKOLEDAGEN!

Hvis de føler sig tiltrukket af den flotte facade, bliver de skuffede når baghaven ikke lever op til de store forventninger. Bliver de derimod tiltrukket af mystikken – “hvad er der bag den grimme facade” – er glæden og overraskelsen stor når de ser det brusende springvand.

“Det vidste jeg ikke om dig”… Nej… Der er mere mellem himmel og jord – når man ser efter… – bag facaden.

Tidligere artikelKatastrofe-turister
Næste artikelHvad søger vi dog efter?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here